Annyit sírok egy olyan valami miatt, amiért nem is érdemes. Hogy legyek jobbkedvű?
Figyelt kérdés
holnap költözök fel pestre vidékről albérletbe egyetem miatt. de én nagyon nem akarom itthagyni anyukám :( nem akarok magamra főzni, magamat ellátni, olyan sokat tanulni :( és utána meg dolgozni életem végéig... ráadásul még a kolis életből is kimaradok, legalább az bulis lenne. olyan szomorú vagyok egyszerűen..2013. aug. 31. 20:59
11/27 A kérdező kommentje:
hát van 2 lakótársam, úgyhogy annyira nem lesz nyugtom :D
2013. aug. 31. 21:22
12/27 anonim válasza:
Hát eltén van 1-2 zárkózott egyéniség az tény, de biztos lesznek barátaid, mondjuk akkor elhiszem hogy sajnálod anyud, hogy otthon hagyod az alkoholista apáddal :S Neki biztos nagyon fogsz hiányozni.. Hááááát vanni vannak bulik de attól még te is mehetsz szabad ki be járkálás van. Szóval nem kell ahhoz kolisnak lenni, hogy benne legyél te is a bulikba :)
13/27 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, félek attól is, hogy nehezen találok barátokat, mert az elején az nekem mindig nehéz, olyan kis csendes vagyok ha idegenekkel kell beszélni :D
2013. aug. 31. 21:27
14/27 anonim válasza:
Én is voltam kolis, és több külsős vett részt 1-1 szobapartin (ahol persze csak ittunk és mentünk bulizni) mint a kolisok.. Amúgy én nagyon elrontottam az első évemet pont emiatt, hogy állandóan csak buliztam, éjjel nappal.. Volt olyan, hogy buliból mentünk egyből előadásra és lefejeltük a padot... A szüleim persze nem tudtak semmit, de mikor megkapták a papírt, hogy átraktak fizetősre volt egy kis balhé :D Nadehát mindegy.. Volt, elmúlt :D
15/27 A kérdező kommentje:
hoppá :D milyen szakon voltál?
2013. aug. 31. 21:29
16/27 anonim válasza:
Én nem az Eltén voltam, oda nem jutottam be és nem is nagyon akartam volna, ÁVF-en voltam nemzetközi tanulmányok szakon :D Úgyhogy én kispályás vagyok hozzád képest :P
De aztán összekaptam magam amúgy és visszaraktak Á.T-ra :)
17/27 A kérdező kommentje:
hát így is 124 ponttal több pontom volt mint kellett volna :D és még az érettségire se igazán tanultam :D
2013. aug. 31. 21:36
18/27 anonim válasza:
Az egész suliból annyi maradt meg: Ki a jobb? ÁVF !! Mennyivel? SOKKAL!! Milyen sokkal? K*R VASOKKAL! Milyen k*r vasokkal? KIB*SZOTTULK*R VASOKKAL!!!
De amúgy jó volt, az elején én is paráztam nagyon... Még a gólyatáborba is feszélyezve éreztem magam.. Meghát igazából ott lettem "alkoholista" . Szóval veszélyes ám az egyetem/fősuli :))
19/27 anonim válasza:
Na persze:)) Ismerjük ám ezt, hogy nem tanultál rá... Érdekes aki ezt mondja, hogy nem tanult semmit mindig 95%os ZH-kat írt :D Persze Ő tagadja, hogy tanult volna valamit :D TIPIKUSSS!! :DD
20/27 A kérdező kommentje:
nem mondtam h semmit, csak h nem igazán, főleg írásbelire :D például angolt előrehozottan csináltam, arra tényleg egy betűt se tanultam, 98% lett :D
2013. aug. 31. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!