Ma van a születésnapom, és a családom még annyit sem mondott, hogy isten éltessen. Veletek történt már ilyen?
Először is Boldog születésed napját!
Másodszor biztos hogy felfognak köszönteni csak lehet későbbre halasztják gondolom meglepetés céljából. Velem is volt már ilyen hogy este köszöntöttek fel egyrészt azért mert este fél 10 kor születtem, másrészt azért mert meglepetés bulit szerveztek amibe javarészt a barátnőm keze is benne volt, ami nagyon jól sikerült. Tehát még ne keseredj el teljesen lehet várnak még valakire vagy valami oka van hogy így húzzák.
Boldog születésnapot!! :)
Velem még sose történt ilyen.Sajnálom,hogy ilyen családod van...:(((((
Ajaj, de még milyen sokszor!
Pl. a 16.szülinapomat végisírtam, aztán egy versben írtam ki magamból a fájdalmat.
Nemcsak nem köszöntöttek meg, de a szobám előtt a folyosón ordítoztak, hogy biztosan halljam, hogy ők tudják, hogy ma vagyok 16 éves, de lesz.rják.
Ne szólj nekik semmit. Ha erpszakkal kivered a boldog szülinapot másokból, az benned is, és a másik félben is csak rossz érzést fog kelteni. Ő nem önként adja, te pedig tudod, hogy nem önként, szeretetből kaptad.
------
Én azért elmondom neked, és önként és szeretetből: Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! :)
https://www.youtube.com/watch?v=fWDfxgngrNc
Csak itt, csak most, csak neked- Boldog szülinapot, Isten éltessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!