Bonyolult de olvassátok el! Vélemény?
"bunkó k5csögök!felnőttek vagytok normális választ vártam vna!"
Grat az IQ-dhoz, magasan szárnyal... Nohát, csak nem kiakadtunk, amiért egyesek nem azt írják, amit hallani szerettünk volna?
Igen, mi felnőtt emberek vagyunk (többségében), dolgozunk, tanulunk, gyereket nevelünk, meg úgy általában életben maradunk ebben az embertelen világban. Mert a világ nem olyan, amilyennek te elképzeled. Nem lesz mindig ott az általad jelenleg gyűlölt anyu, hogy eltartson, pátyolgasson. Eljön még az az idő, amikor egyedül fogsz állni a nagyvilágban, és visszasírod még azokat az időket, amikor otthon melegedhettél anyád lakásában, főzött-mosott rád, eltartott.
Totálisan összekavarod a dolgokat, és nem hiszel nekünk, pedig lehet, hogy kicsit több élettapasztalattal rendelkezünk, mint te. Lehet, nehezebb időszakokon is átmentünk, mint te, lehet, nekünk egyáltalán nem volt ott az anyánk, hogy segítsen. Vagy egyáltalán akinél meghúzhattuk volna magunkat.
Gyerek vagy még, és azt kell mondjam, egy irtózatosan beképzelt és szemtelen, ugyanakkor naiv gyerek. Csak remélni tudom, hogy az élettől kapott első pofonok után (mert amit eddig kaptál, úgy tűnik, nem volt elég) rájössz, hogy néha az a barát, aki összeszid, és az az ellenség, aki támogat.
Értelmes választ vártál? Szerintem ez az. Ha neked nem tetszik, akkor az nem a válaszolók hibája. Most egy felnőtt ember beszél egy gyerekhez. Felnőttként nem várhatom el, hogy mindent megérts abból, amit mondok...
Elöször is szégyelld magad hogy ilyen megjegyzéseket teszel idegen emberek felé,mint bun.o,k,csög...
Gondolom otthon se lehetsz különb.
Fàj az igazsàg ugye?Pedig ez az igazsàg.Te magad vagy a megoldàs.Neked kell elhatàrozni hogy megvàltozz.Nem nekünk.Nem 1 millio embernek kell hozzàd alkalmazkodni,hanem neked 1 milliohoz.Remélem értetted amit ezzel ki akartam fejezni.
Màsrészt ha az én 14-15-16 éves iskolàzott lànyom egy férfit költöztetne a lakäsomba,és vele aludna éjjel nappal,az biztos hogy azt a férfit ugy elüztem volna hogy ne legyen kedve visszajönni.
Neked meg dràga kislàny valoszinü az hiànyzik hogy anyukàd kézen fogva elkisérjen az iskolàig,és meg is vàrjon...
Felkellene fogni hogy nem neki,nem nekünk hanem magadnak tanulsz.Természetesen meglehet élni sokminden màsbol is csak ahhoz az erkölcsödet elkellene dobnod,amit én sajnàlnék a te helyedben.
Vagy hagyd ott az iskol£ät,keress munkahelyet,vàlts ki albérletet és élj ott ugy ahogy te akarsz,ami lehetetlen mert kiskoru vagy,vagyis fiatalkoru,vagy szerintem küldd haza a pasidat,vagy küldd el legalàbb dolgozni,te meg jàrj iskolàba rendszeresen,mert visszafogod te még sirni az iskolàs éveket,csakmàr késö lesz.És ajànlom gumiovszer hasznàlatàt,nehogy teherbe ess,és nehogy ha a gyereked ok nélkül elkezdene majd sirni,neki is azt mondd hogy hülye bu..o,k.csög..
Van egy ismerősöm, akit szintén fiatalon szült az anyja, egyedül neveli, és folyton a fejéhez vágja, hogy tönkretette az életét, mintha ő tehetne róla, hogy megszületett. Nem tudom itt is hasonló-e a helyzet, mert ez nem derült ki. Ha igen, akkor megértem, hogy nem érzed jól magad a bőrödben.
De egyébként annyira nincs rossz dolgod. Nekem szüleim nem engednék meg még most sem (pedig 19 éves vagyok) hogy a barátom ide költözzön hozzánk. Szerintem gondold át a jó dolgokat is. Más nem tehetné meg ennyi idősen, hogy minden nap a barátjával keljen és feküdjön. ÉS anyukádnak is biztos vannak problémái, amiért ilyen veled. Őt ki szereti, ki foglalkozik vele? Nem gondolod, hogy ő is egyedül érzi magát, és szeretetre vágyik? Csak annyit kéne tenned, hogy szép fokozatosan kialakítod vele a jó kapcsolatot, és ha látja, hogy rendesen jársz suliba biztos javul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!