Bonyolult de olvassátok el! Vélemény?
Figyelt kérdés
17 vagyok lány.Itthon vagyok anyu egyedül nevel.Fiatalon szült így nem is sokat foglalkozott velem.Nem emlékszem h lett vna bármi jó szava kisebb koromba hozzám.Általános iskolában végig 5ös tanuló vtam,de középsulitól elkezdtem lógni sokat.Nem akarok nagyon belemenni de vmi szörnyű amin átmentem.Depressziós lettem,rosszul vagyok buszon,kisebbségi érzetem lett,és idegbeteg vagyok szinte.Nem tudok társaságba menni mert rosszul vagyok.Ismerősök közt főleg.Van egy barátom másféléve.1éve itt lakik velünk.Sokat segítde néha vele is elviselhetetlen vagyok :S Most 10.es vagyok (nagy nehezen)debarátom 11et tud.9be meghúztak a hiányzások miatt.anyuval perzse mostanában se lehet beszélni.ő nem kérdez én nem mondom.lehetetlen is vele beszélni.Gondot okoz a tesi is a kisebbségi érzetem miatt.a gondok megint itt vannak és újra el kezdtem hiányozni suliból.párom erről tud.anyu meg a fejemhez vágta h kúrva vagyok söpredékek vagyunk és ha továbbra is ezt csinálom pakuljunk össze menjünk páromékhoz.meg h majdcsak leszek 18és kirakhat mert ő nem tart el minket.mit csináljak???1év és elakarunk menni pestre párommal innen?de hogy azt meg tőle nem várhatom h "eltartson"...:S:SSS2009. nov. 19. 14:42
11/66 anonim válasza:
Ha rendesen járnál iskolába,elkezdenél tanulni,a pasid haza költözne,akkor anyukád megnyugodna szerintem.Ha pedig anyukád megnyugodna,akkor nem piszkálna többé(megjegyzem,jogosan teszi a jelen helyzetben!.Ha pedig béke lenne otthon,akkor Te is megnyugodnál,talán jobban tudnál az emberek felé nyitni,szereznél barátokat,és boldogabb lehetnél.Akkor a tesi se okozna gondot.Én is utáltam a tesit,mert nekem is volt kisebbségi érzésem,és még sokan ki is röhögtek miatta,mégis bejártam a suliba,mert egyébként meg jó tanuló voltam,és volt eszem a tanuláshoz.Szerintem Neked is lenne,úgyhogy ne tedd tönkre a saját életedet,légyszíves,mert kár lenne érted!
12/66 A kérdező kommentje:
nemhiszem h én az emberek felétudnék nyitni.szegyenlős voltam már kiskoromba is.azóta ez csak romlott.sosem voltam társasági ember.
2009. nov. 19. 15:09
13/66 anonim válasza:
Khm, a 3-4 az nem jó tanuló.Maximum közepes.Azt hiszem túl elnéző vagy magaddal szemben,másokkal szemben meg túl sok az elvárásod.Változtass!Egyébként a barátod se fog megérteni,ha rájön,hogy hazudsz neki,meg lusta vagy.
14/66 A kérdező kommentje:
nálam a 3-4 es az jó!!!!még anyunak is.a barátom nem tud rájönni h lusta vagyok mivel nem vagyok az!és már írtam h ő az aki a legtöbbet tud az iskolai dolgaimról!és h mikor nem mentem be.
2009. nov. 19. 15:13
15/66 anonim válasza:
Én sem voltam soha egy társasági ember,sokáig irtóztam a tömegtől,a közösségtől,és egy kezemen meg tudom számolni,hány emberrel voltam baráti kapcsolatban,mert annyira nem bíztam sem magamban,sem az emberekben.Aztán meguntam,hogy én ilyen dobozba zárt ember vagyok,és tettem ellene!Emellett tanultam,elfoglaltam magam,voltak céljaim!Neked is legyen életcélod,változtass,és válaszd a nehezebbik utat!Ha feladod,csak egy emberi roncs leszel!
16/66 A kérdező kommentje:
már az vagyok
2009. nov. 19. 15:19
17/66 anonim válasza:
Az életbe meg kevés a 3-4-es.A világ nem körülötted forog.
És igen,aki nem tanul az lusta.Pont.
18/66 A kérdező kommentje:
szakközépiskolába járok.az osztályomba szinte mindenki 3-4es tanuló...a gimibe vannak a 4es 5ösök :)
2009. nov. 19. 15:23
19/66 anonim válasza:
Már az vagyok! Írod. Szóval akármit írhatunk, mondhatunk attól még te fogod rosszul érezni magad. Te fogsz nyomorogni, s mire jó? A 3-4 nem jó jegy, az csak közepes.
Senki sem ért meg??? Te érted magad???
Elsősorban magadon tudsz segíteni. Már egy lépést tettél, itt írtál. Problémára fényt derült, most már csak tenni kell. Pl. tanulni!
20/66 A kérdező kommentje:
én ettől jobban nem fogok tanulni.Anyunak is tökéletesen jó a 3as 4es...ahogy írtam ez szakközépiskola.ha 4es 5ös akarok lenni majd átmegyek gimibe...
2009. nov. 19. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!