Bonyolult de olvassátok el! Vélemény?
Nem értem, hogy a többiek miért nem tudnak együtt érezni veled, én már tuti, kinyírtam volna magam ilyen helyzetben...Egyáltalán nem gondolom, hogy te bármiben is felelős lennél ezek miatt.
Anyád nem rakhat ki a lakásból, ezzel hiába fenyegetőzik. Ez egyszerűen tény, törvény szerinti kötelessége eltartani, amíg a saját lábadra nem tudsz állni.
Én is most jövök ki a depresszióból, és saját tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy a legelső lépés, hogy ne vádold magad, és ne hagyd, hogy mások bűntudatot keltsenek benned.
De a legtöbb ember csak pszichiáter segítségével tud kikerülni a gödörből, és igazán jó ellátást csak magánrendelésen tudsz kapni ebben az országban (min. 5000 Ft alkalmanként, ha szerencséd van). Én azt tűzném ki elsődleges célul, hogy erre meglegyen a pénz. De mindenképpen a lelki egészséged visszaszerzése legyen az elsődleges cél.
Sok sikert!
fuh kérdező idegesítő vagy. Volt pár ilyen ember az ismerettségemben. Egy részük értelmes volt és lehetett segíteni nekik.
Volt egy srác akivel nem lehetett értelmesen beszélni, mert minden percben csak magáról beszélt, hogy neki mennyire szar, meg akar halni, ilyen szar olyan szar, ő biztos ilyen emg olyan beteg. és mennyire szar, stb már volt, hogy megmondtam neki hogy idézem: "unaaalmaasss!!!", de csak folytatta.
te is efelé tartasz most.
Huuu te megérdemled a sorsod!Szoval te nem tudod anyàdnak megbocsàjtani,hogy felnevelt EGYEDÜL és eltartja a palidat is?Az meg hogy nincs iskolàm,ez igaz,deEZ NEM MA TÖRTÉNT!Ma történt,ma keress munkahelyet papir nélkül!
Ugy làtom te sajàt magadnak àsod a gödröt,de jo mélyet,csak legyen eröd kimàszni majd!
Mindenkinek megvan a maga keresztje, - ezt szokták mondani, és ez igaz is! De nem szabad mindig a múlton keseregni. Gondolom, nem vagy kezetlen-lábatlan nyomorék, hogy nem tudod irányítani a saját életedet, hát szedd össze magad!
Tudod, a "sors" néha igazságtalan, nem mindenkinek ad egyformán a jóból, de ha már így alakult, fogd fel úgy, hogy te keményebb, erősebb, edzettebb leszel, mint mások!
de iskolád neked sem sok van....
Neked még kevesebb, azt is elbuktad.
és a te dolgod h anyudnak megtudtál bocsájtani...én nem tudnék.
Jelenleg nem vagy olyan helyzetben, hogy bárkinek is megbocsáss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!