Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bonyolult de olvassátok el!...

Bonyolult de olvassátok el! Vélemény?

Figyelt kérdés
17 vagyok lány.Itthon vagyok anyu egyedül nevel.Fiatalon szült így nem is sokat foglalkozott velem.Nem emlékszem h lett vna bármi jó szava kisebb koromba hozzám.Általános iskolában végig 5ös tanuló vtam,de középsulitól elkezdtem lógni sokat.Nem akarok nagyon belemenni de vmi szörnyű amin átmentem.Depressziós lettem,rosszul vagyok buszon,kisebbségi érzetem lett,és idegbeteg vagyok szinte.Nem tudok társaságba menni mert rosszul vagyok.Ismerősök közt főleg.Van egy barátom másféléve.1éve itt lakik velünk.Sokat segítde néha vele is elviselhetetlen vagyok :S Most 10.es vagyok (nagy nehezen)debarátom 11et tud.9be meghúztak a hiányzások miatt.anyuval perzse mostanában se lehet beszélni.ő nem kérdez én nem mondom.lehetetlen is vele beszélni.Gondot okoz a tesi is a kisebbségi érzetem miatt.a gondok megint itt vannak és újra el kezdtem hiányozni suliból.párom erről tud.anyu meg a fejemhez vágta h kúrva vagyok söpredékek vagyunk és ha továbbra is ezt csinálom pakuljunk össze menjünk páromékhoz.meg h majdcsak leszek 18és kirakhat mert ő nem tart el minket.mit csináljak???1év és elakarunk menni pestre párommal innen?de hogy azt meg tőle nem várhatom h "eltartson"...:S:SSS
2009. nov. 19. 14:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
91%
16:06 TE JÓ PÉLDA VAGY!
2009. nov. 19. 16:27
 42/66 anonim válasza:
36%

Nem értem, hogy a többiek miért nem tudnak együtt érezni veled, én már tuti, kinyírtam volna magam ilyen helyzetben...Egyáltalán nem gondolom, hogy te bármiben is felelős lennél ezek miatt.

Anyád nem rakhat ki a lakásból, ezzel hiába fenyegetőzik. Ez egyszerűen tény, törvény szerinti kötelessége eltartani, amíg a saját lábadra nem tudsz állni.

Én is most jövök ki a depresszióból, és saját tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy a legelső lépés, hogy ne vádold magad, és ne hagyd, hogy mások bűntudatot keltsenek benned.

De a legtöbb ember csak pszichiáter segítségével tud kikerülni a gödörből, és igazán jó ellátást csak magánrendelésen tudsz kapni ebben az országban (min. 5000 Ft alkalmanként, ha szerencséd van). Én azt tűzném ki elsődleges célul, hogy erre meglegyen a pénz. De mindenképpen a lelki egészséged visszaszerzése legyen az elsődleges cél.

Sok sikert!

2009. nov. 19. 16:29
 43/66 anonim ***** válasza:
52%

fuh kérdező idegesítő vagy. Volt pár ilyen ember az ismerettségemben. Egy részük értelmes volt és lehetett segíteni nekik.

Volt egy srác akivel nem lehetett értelmesen beszélni, mert minden percben csak magáról beszélt, hogy neki mennyire szar, meg akar halni, ilyen szar olyan szar, ő biztos ilyen emg olyan beteg. és mennyire szar, stb már volt, hogy megmondtam neki hogy idézem: "unaaalmaasss!!!", de csak folytatta.

te is efelé tartasz most.

2009. nov. 19. 16:29
 44/66 anonim ***** válasza:
71%

Huuu te megérdemled a sorsod!Szoval te nem tudod anyàdnak megbocsàjtani,hogy felnevelt EGYEDÜL és eltartja a palidat is?Az meg hogy nincs iskolàm,ez igaz,deEZ NEM MA TÖRTÉNT!Ma történt,ma keress munkahelyet papir nélkül!

Ugy làtom te sajàt magadnak àsod a gödröt,de jo mélyet,csak legyen eröd kimàszni majd!

2009. nov. 19. 16:32
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Hoppà!Kilökheti az anyja,engem 15 évesen lökött ki.A màsikat meg még jobban az csak egy idegen pali.Az igaz hogy anyàm mivel kilökött havonta 5000.et fizetett a hivatalnak!Nem nekem,a hivatalnak!
2009. nov. 19. 16:34
 46/66 anonim ***** válasza:
39%
Buta, hisztis, lusta p.csa ...
2009. nov. 19. 16:35
 47/66 anonim ***** válasza:
44%
Erre már komolyan nem lehet mit mondani!Tudod mit,édesanyádnak igaza van,jogos,amit mond,és úgy látom,rajtad nem lehet segíteni,mert te sem akarsz magadon!Sajnálni magadat,és másokat hibáztatni mindig könnyebb,mint tenni valamit a saját boldogságod érdekében!Nézz már magadba egy kicsit,és adj hálát a Jóistennek,hogy édesanyád eltart és nevel,enni ad,és megengedi,hogy ott lakjatok vele!
2009. nov. 19. 16:46
 48/66 anonim ***** válasza:
75%

Mindenkinek megvan a maga keresztje, - ezt szokták mondani, és ez igaz is! De nem szabad mindig a múlton keseregni. Gondolom, nem vagy kezetlen-lábatlan nyomorék, hogy nem tudod irányítani a saját életedet, hát szedd össze magad!

Tudod, a "sors" néha igazságtalan, nem mindenkinek ad egyformán a jóból, de ha már így alakult, fogd fel úgy, hogy te keményebb, erősebb, edzettebb leszel, mint mások!

2009. nov. 19. 16:51
 49/66 anonim ***** válasza:
100%
A 15:51-es válaszolóra ne haragudj! Meg vagyok róla győződve, hogy nem rosszindulatból írta, amit írt! Ráadásul érdemes a szavain elgondolkodni inkább, és nem megsértődni. Sok igazság van a soraiban!
2009. nov. 19. 16:53
 50/66 anonim ***** válasza:
27%

de iskolád neked sem sok van....

Neked még kevesebb, azt is elbuktad.

és a te dolgod h anyudnak megtudtál bocsájtani...én nem tudnék.

Jelenleg nem vagy olyan helyzetben, hogy bárkinek is megbocsáss.

2009. nov. 19. 18:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!