Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedveskéim! Mégis hogyan...

Kedveskéim! Mégis hogyan költözzek el itthonról?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdésemnél, ahol apám butaságait kifejtettem bőven (lényegében lusta, nem hajlandó dolgozni és már az én nevemben is adósság van miatta). Ott több hozzászólótól azt kaptam, hogy költözzek el.

Mégis hogyan? Most fogok érettségizni, fontosak a jegyeim most, e mellett 0 az esélye, hogy lenne időm, energiám elmenni dolgozni úgy, hogy ne menjen az iskola rovására.

2013. nov. 20. 11:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Még mindig nem fogod fel, hogy NINCS MÁS MEGOLDÁS?
2013. nov. 20. 12:12
 22/36 anonim ***** válasza:
50%

#19-es, ez valóban nem ma volt, nem tudom, hogy manapság hogy működik a diákmunka. Csak azért leírtam,hogy nincsen lehetetlen. És nem is muszáj 1 dolgot csinálni,meg 1 munkára várni diákként sem. Ő is több helyen is dolgozott.

#18-as voltam.

2013. nov. 20. 12:12
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedveske, előbb érettségiz le. Ha eddig kibírtad, akkor ezt a pár hónapot is kifogod.

Utána gondolkodj. Tovább tanulsz és koleszban laksz, vagy dolgozol valahol.

Most a tanulásra koncentrálj, és ne az elköltözésre.

2013. nov. 20. 12:17
 24/36 anonim ***** válasza:
89%
Angyalbögyörőm! Mégis miért várod azt a GYIK közönségétől, hogy megoldja helyetted a problémádat?
2013. nov. 20. 12:38
 25/36 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy hasznos példa lenne amit leírt az egyik válaszoló a munkáról.

az a gyerek a testvéréhez költözött és igen, dolgozott, de közben volt hol LAKNIA. nyilván, ilyen munkákból egy albérletet nem tudott volna fenntartani. meg gondolom azért jutott neki étel is, maximum ruhára, költőpénznek, plusz kajára, stb-re nem kapott pénzt. azért az teljesen más mint egy önálló élet.

kérdező! nincs egy rokonod akihez mehetnél?

2013. nov. 20. 12:50
 26/36 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdező írta az egyik hozzászólásában, hogy 19 éves, tehát bőven mehet diákmunkázni már! Ha többen laknak egy albérletben, pl. 4-en 5-en és mondjuk egyetemistákhoz költözik oda, akkor igaz szűkösen, de éppenhogy meg lehet élni. Természetesen ha nincs más megoldás, és erre kényszerülne. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell, és persze dolgozni kell érte..nem buli és hawaii lesz az biztos.
2013. nov. 20. 12:56
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van a te neveden is adósság az apád miatt?
2013. nov. 20. 13:26
 28/36 anonim ***** válasza:

Hogyan tündérkém? Egyszerű a válasz: igen gyorsan.

Ne kifogásokat keress, hanem menj és csináld.

2013. nov. 20. 13:47
 29/36 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként tényleg bunkó néhány válaszoló ezen az oldalon. Én is megfigyeltem, hogy kb. annyiból áll a válaszuk, hogy költözz el,hagyd ott, válj el.

Elég szomorú, ha egy 19 éves fiatalnak menekülni kell otthonról,mert szava nem lehet abban a házban, ahol felnőtt. Ő már nem családtag?Ugyanis itt pár ember azt vallja, hogy ha valami nem tetszik, akkor menjen,amerre akar. Egy gyerek útját a szülőnek egyengetni kell, segíteni, tanácsokkal ellátni.

2013. nov. 20. 13:59
 30/36 anonim ***** válasza:

29:

Igazad van. Normális helyzetben a szülők a felnőtt gyerekeiket is vállalják, és segítenek nekik, és viszont.

Csak sajnos nem mindenhol így van, mert nem mindenki ideális családban nőtt fel.

Normális családban a családtagok segítenek EGYMÁSNAK, de nem csak ilyen családok vannak.

2013. nov. 20. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!