Kedveskéim! Mégis hogyan költözzek el itthonról?
Egy korábbi kérdésemnél, ahol apám butaságait kifejtettem bőven (lényegében lusta, nem hajlandó dolgozni és már az én nevemben is adósság van miatta). Ott több hozzászólótól azt kaptam, hogy költözzek el.
Mégis hogyan? Most fogok érettségizni, fontosak a jegyeim most, e mellett 0 az esélye, hogy lenne időm, energiám elmenni dolgozni úgy, hogy ne menjen az iskola rovására.
Nem akartam lekezelőnek tűnni, csak tudjátok nem könnyű. Az elmúlt 19 évemben elég sok sz@rt tapasztaltam meg apám és a családom által. Odáig fajultak a dolgok, hogy pszichiátriára kellett mennem, de ez mellékes (nem, nem vagyok bolond).
Csak sehonnan sem kapok 'érdemi' választ, csak annyit, hogy akkor húzzak el...
Nézd, az én apám egy bunkó alkoholista (franc esne bele, hogy mégis mindig, de mindig ugrok, ha hív a kórház, hogy megint ott van, de ez az én hülyeségem). Tényleg nincs más lehetőség, mint tűrni vagy elmenni.
Őt ki nem rakhatod, ki nem nyírhatod, nem zárhatod a szekrénybe. Egyszerűen tényleg ez a két lehetőség van.
Nem kell azonnal letámadni a kérdezőt, én teljesen megértem. Itt tényleg semmilyen másmilyen választ nem lehet olvasni, csakhogy "költözz el", mindenre ezt az egy választ tudják károgni a nagyon értelmes válaszolók, mintha nem lennének tisztában azzal, hogy ma még érettségivel is nehéz boldogulni, nemhogy anélkül...
Idejön szerencsétlen lelkileg terrorizált kérdező, ti meg a képébe vágjátok, hogy költözzön el. Basszus, valószínűleg ő is nagyon jól tudja, hogy erre lehetősége sincs, annyi minimális együttérzés legyen már bennetek, hogy nem tesztek rá neki még egy lapáttal...
Tescoban csak 18 felett lehet pénztáros, de mindegy.
Az én lányom is dolgozik, 16 múlt tavasszal, mázlija volt, megcsípett egy helyet egy írószerboltban, a sulihoz közel, a tulaj heti háromszor iskolába jár, akkor a lányom van ott, elég jó pénzért. Akkor forgalom nincs, hogy megszakadjon, ott olvassa el pl a kötelezőket, megírja az írásbeli házit. De tény, szerencse kell hozzá, hogy ennyi idősen jó helyet találjon valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!