Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, hogy tudok...

Elmondjam neki, hogy tudok mindenről, vagy várjam meg, hogy ő álljon elém?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt. Előtte egy évvel szakított az exével, aki úgymond eltűnt, elköltözött.

Ám tegnap reggel amikor felkeltem, mentem a géphez, amit ő elfelejtett kikapcsolni, jobban mondva fb üzenetekbe volt belépve. Ott láttam, hogy írt a volt nőnek. Annyit volt benne: Szeretlek, hiányzol.

Gyors kiléptem, kikapcsoltam a gépet. Nem szóltam neki semmit, igaz nagyon nehéz volt mosolyogni rá. Vártam, hogy mondd valamit, de egész nap úgy viselkedett, mint eddig.

Mitévő legyek? Várjam meg, amíg ő hozza fel, vagy jelentsem ki, válasszon?

Azt nem mondhatja, hogy turkáltam, hiszen ő nem lépett ki és mg be sem zárta az ablakot.

2013. nov. 17. 13:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mi történt végül?
2013. nov. 19. 23:29
 32/34 A kérdező kommentje:
Eljöttem, véget vetettem mindennek. Meghallgattam, de felére nem emlékszem, mert annyira nem érdekelt, hisz mint írta is itt valaki, nem számít részegen, józanon akárhogy írunk ilyet, nem lehet, erre nincs magyarázat. Engem szeret, szerintem, ez nem így működik. Aki egyszer megcsinálja, többször is megfogja. Sajnos. :(
2013. nov. 21. 08:34
 33/34 anonim ***** válasza:

Semmi baj, Kérdező, erős csaj vagy!

Kitartást!

2013. dec. 9. 21:22
 34/34 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez lett, de örülök, hogy meg tudtad valósítani a Neked megfelelőbb verziót! Gratulálok!
2013. dec. 9. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!