Nagy gáz belezúgtam mostohafater tesójába aki most itt van nálunk és anym szerint csak egy megtürt személy mert bórtónből szabadult és kiakadna ha megtudná hogy járunk titokban. Titkoljuk még vagy elmondjam valahogy?
mar bocsi h bels szolok de szerintem nibcs semmi jogotok le "mocskosozni" meg akarmi rosszat mondani a lanyrol es a ferfirol mert nem tudjatok miert drogoznak meg semmmit nem tudtok csak azt amit leirt a lany!!! szanalom, hogy vannak meg ilyen emberek a vilagon!!!
s te hany eves vagy?? :) (lany) s a mosoha faterod?? :) irj privaltban s beszelgethetunk rola volt mar ilyen helyzetem csak az forditva volt h a csavo volt fiatak a csaj idos :)
Eszméltetlen, hogy hogy letudjátok oltani, mert szerencsétle n elmerte szólni, hogy néha elszívnak egy egy füves cigit. már rögtön drogos..
De ha azt mondta volna, hogy néha megisznak egy egy üveg vodkát, akkor azzal semmi baj nem lenne.
Méghogy lemocskozzod, s aztmondod neki, hogy ne szüljön, szégyeld magad kedves válaszoló
Jézus....
1, Helyesírás ötös!
2, Szerintem NINCS elég ok a drogra.
3, Hány évesek vagytok?
4, A te életed, de ha nem bírod a titkolózást mond el otthon.
5, Készülj fel rá, hogy a családod, se a szüleid nem fognak körbeugrálni téged, se a 'barátod', hogy jaj de jóóó.
De igazából, szabad országban élünk, azt csinálsz amit akarsz. Mindenesetre a jövődre is gondolj, ne csak a hormonjaidra.
"csak" gázolás? Na ne... -.-
Bocs, a saját érdekedben, börtönviselt emberrel, ha tényleg bűnös volt, és nem pénzdologban, hanem emberek veszélyeztetésében, ne járj! De látom, el vagy varázsolva, jó a pasi, rózsaszín szemüveg... éretlen vagy, higgy anyukádnak! Csak jót akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!