Szerintetek van olyan, hogy egy nőt titokban csalnak, és nem érzi, nem "veszi észre"?
Az intézmény vezetője ahol dolgozom, sokszor mesél a "boldog" családi életéről.
Én meg esténként évek óta (ha az időjárás engedi) futni a szoktam a városban, parkban, sötétben. Na most több ilyen futásom alkalmával láttam a kedves férjét egy lánya korúval félre nem érhető szituban, évek óta (tehát nem csak egyszer).
Nem szeretnék szólni.
Mivel én is nő vagyok hosszú párkapcsolatban, úgy gondolom előbb-utóbb ki fog "magától" derülni.
Bár nehéz elképzelni annak, aki nem volt benne, de vannak olyan férfiak és nők, akik tökéletesen megjátsszák magukat és soha nem buknak le.
Sokáig én is azt hittem minden rendben van a kapcsolatommal, dúlt a szerelem, oda meg vissza voltunk egymásért, aztán egy véletlen folytán bukott le az ex, kerestem egy előzményt és nem törölte ki a társkeresős, szexpartneres, chates dolgait... Pedig minden tökéletes volt látszatra...
Van bőr a f*szi képén; az biztos!
Amúgy meg minden kiderül. Ráadásul pont akkor, mikor nem számít erre a fordulatra a férj.
Szerintem se ártsd bele magad, mert még úgy jönne ki, hogy te kavarsz.
Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik!
Előbb vagy utóbb úgy is kifog derülni.
Lehet, hogy tudja a felesége, de igy is boldognak érzi magát, vannak ilyen nõk is.
Viszont vannak olyanok is,akik alaposan el tudják játszani magukat.Ne szólj, mert nem tudhatod mi van a háttérben.
Én biztos nem teszek semmit pl.: fénykép. Mivel én is párkapcsolatban élek, úgy gondolom észre venném ha a párom mással csinálná. Csak le fog már esni a főnökömnek.
A főnöknőm hát "nem valami szép" és el is van hízva, egyébként meg nagyon kedves-okos-tanult- jól szituált nő. Szerintem az előbbiek miatt csalja a nála kb. 20-25 évvel fiatalabb lánnyal már évek óta (legalábbis én már 4 éven át láttam több alkalommal).
Sokszot nem lehet semmit észrevenni, mert a férj ugyanúgy viselkedik, mint elötte.
Nincsenek külön hivások, mert elöre megegyetnek vagy megvan a menetrend, hogy mikor találkoznak.
Sokan azt hiszik, hogy "észre lehet venni" de a legtöbbször nincs miböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!