Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki iszik (SOKAT) akkor az oké, hogy az erkölcsi korlátok kitolódnak, de csak az iránt a személy iránt, akibe titokban szerelesek vagyunk, vagy az iránt is, akit barátként szeretünk?
Ez egyénfüggő. Az alkohol mindenkire másképp hat egy picit, van aki iszik és kanos lesz, van aki agresszív, van aki kifecsegi minden titkát, van aki elkezd sírni és még sorolhatnám.
Egy részeg ember nem kiszámítható és persze nem is beszámítható...
én titokban bele vagyok zúgva az osztálytársamba...
és amikor legutóbb részeg vtam, elkotyogtam ezt a legjobb bnőmnek, aki persze már tudta, de szal h mindent elmondtam, amit norm esetben el nem mondanék senkinek...
és hétvégén megyünk bulizni az oszttársaimmal, és az illető fiú is ott lesz, inni is fogunk, remélem nem vallok neki szerelmet a fél osztály előt... xD
Először is a válasz: az erkölcsi gátlások nem egyénfüggőek, a barátaiddal szemben amúgy is kevésbé vagy gátlásos. Tehát az alkohol egységesen rombolja a gátakat, csak barátok esetében természetesen kevesebb gátat kell rombolni.
És most egy kis kérdés: Miért kell részegre inni magunkat? Én sem vetem meg az alkoholt, de egyrészt nem azért iszom, hogy lerészegedjek, hanem mert haveri körben olyan szokás, hogy leülünk egy sör mellé dumálni, másrészt meg ha iszom, akkor sem részegségig, hanem maximum "hangulatteremtés" céljából...ami sokak elképzelésével ellentétben nem egyenlő a részegséggel, mert az csak egy ideig vicces...és utána sokkal hosszabb ideig lesz kellemetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!