Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szociálisabb típusú csajnál lehet esélyem én mint egy kevés "emberfajtával magát jól érző" személy?
a visszajelzésekből az jön le hogy bejövök neki(úgy tud nézni rám, egy para van hogy sok haverja van,közvetlen az emberekkel, ezért lehet félreértem a helyzetet attól félek). . én meg azt gondolom hogy ő egy nagyon szexi csaj
viszont nagyon kevés alkalmam van odamenni hozzá. cask úgy szünetbe meg csak izetlen lennék odamenni, mikor lehetne?. egy suliba járunk. mindig egy osztálytársnőjével beszélget.
végiggondoltam. a szitut. úgy mégsem mehetek oda hozzá hogy "sziasztok mi a helyzet", ketten beszélgetnek nem szeretnék zavarba jönni ,tuti szánalmasnak tűnnék..
de mégis hogyan
18f ő 16l
"szociálisabb típusú csaj"
Az milyen?
Erről ez jut eszembe:
- elviszed vagy itt eszed meg?
- igen ^^
"jár bulizni, alkoholizálni"
Felejtsétek már el azt, hogy ha valaki bulizik meg néha iszik egy keveset, már csak rib@nc lehet meg megbízhatatlan kö.csög! Szórakozni kell, főleg ennyi idősen. Ettől még lehet megbízható, szerető, és hűséges csaj.
22F
"sétálj előttük és ess el ők nevetni fognak de legalább lesz témátok ,hogy miért estél el utána megmondod neki ,hogy nagyon tetszik lenne e kedve találkozni veled suli után esetleg"
Ezt melyik filmben láttad? A való élet máshogy működik...
22f, köszi. csak már próbálkoztam ilyen csajjal. 2 nap után vége is lett. húde rosszul is esett
mostm ár óvatos vagy
oké hogy 16 éves. de a kisugárzása annyira vonzó hogy besz.rok:D
21:20 nem akarom próbára tenni mit talál gyökérségnek, sajna nem vagyok akkora arc hogy ezt elő tudjam adni hatásosan:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!