Elmondjam neki, hogy tudok mindenről, vagy várjam meg, hogy ő álljon elém?
Párommal 5 éve vagyunk együtt. Előtte egy évvel szakított az exével, aki úgymond eltűnt, elköltözött.
Ám tegnap reggel amikor felkeltem, mentem a géphez, amit ő elfelejtett kikapcsolni, jobban mondva fb üzenetekbe volt belépve. Ott láttam, hogy írt a volt nőnek. Annyit volt benne: Szeretlek, hiányzol.
Gyors kiléptem, kikapcsoltam a gépet. Nem szóltam neki semmit, igaz nagyon nehéz volt mosolyogni rá. Vártam, hogy mondd valamit, de egész nap úgy viselkedett, mint eddig.
Mitévő legyek? Várjam meg, amíg ő hozza fel, vagy jelentsem ki, válasszon?
Azt nem mondhatja, hogy turkáltam, hiszen ő nem lépett ki és mg be sem zárta az ablakot.
Igen, utána gondoltam rá, hogy mért nem néztem meg jobban. Lehet jobb így, lehet láttam volna mást is. Ahogy ismerem magam, előbb-utóbb ki fog bukni belőlem, ha akarom, ha nem.
Ezt tagadni nem tudja, saját magam láttam.
Szerintem ha eddig nem állt eléd, akkor addig nem is fog, míg el nem akar hagyni.
Inkább te kérd számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!