Elmondjam vagy ne? Ha már rákérdezett, joga van tudni az igazságot, nem?
Több,mint 4,5 éve szakítottam az említett férfival. Azóta nekem volt egy 2 éves kapcsolatom, és most is van egy (2,5 éve).
Szóval ez a férfi (2 évig voltunk együtt) meglopott engem, mikor együtt jártunk. Nem sokkal, "csak" 5 ezer forinttal. Többször átvert, szerintem meg is csalt, mert 2-3 hetente jártam nőgyógyászhoz ilyen-olyan betegséggel.
Ennek a férfinek volt azóta több kapcsolata...Aztán megismerkedett egy nála idősebb nővel (kb 15-16 év van köztük). A nő terhes lett, így az exem elvette feleségül.
Mivel egy városban lakunk, azért havi 1x láttuk egymást, általában bevásárlásnál. Engem nem érdekel az exem élete, láttam hogy született egy kisfiúk is.
A nő sokáig pofákat vágott rám, mintha attól félne, hogy én vissza akarom szeretni az ő férjecskéjét.
Most válságban van a házasságuk, és a nő elmesélt nekem pár dolgot (hasonlókat mint amik velem történtek), és megerősítést vár tőlem.
Azt írta, hogy a tárcájából eltűnt egy komoly összeg, és az exem letagadta. A nő most tőlem várja a megerősítést, hogy a férje meglopta.
Megkért, hogy meséljek a kapcsolatunkról, hogy mik voltak, miért hagytam el stb.
Szerintetek mit irjak neki?
Igazat.Megkérdeztek válaszolsz.
Nem részletezni,nem rotyogtatni a régi sérelmeidet,csak a lényeget, konkrét tényeket közölni.Ez nem sz... keverés.
"Igen Bözsike,Elemér meglopott engem,átvert,megcsalt,megajándékozott egy két gombával,vírussal.Ez volt az oka annak,hogy befejeztük a kapcsolatot.Nem akarok belebonyolódni a dolgaitokba,de ha már megkérdeztél,úgy érzem ezt jogod van tudni.Minden jót"
Ennyi.
Miért ne mondanád el neki? Nem kell biztatnod arra hogy elváljanak, arra sem hogy vele maradjon, valszeg nem ettől függ a kapcsolatuk.
Csak mondj el néhány dolgot tényszerűen, amiket te tapasztaltál, de lehetőleg érzelemmentesen. Simán elmondhatod neki hogy milyen negatív tapasztalataid voltak vele, és azt is hogy téged hidegen hagy hogy mi van az exeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!