Van egy fiú, akivel alakulóban van valami (szóval járunk tegnap óta), és tegnap délután elmentünk városba, és amikor megfogta a kezem, megkérdezte, hogy "mik azok a sebek a kezeden? Baleseted volt?" Én meg azt válaszoltam, hogy "ez hosszú történet, majd holnap (azaz ma) elmesélem."
Az a helyzet, hogy... nem volt balesetem. Magamnak csináltam. De még régebben, kb egy éve. Szerintetek mondjam el neki, vagy mi? Nem fog dobni ezért? Úgy félek...
Miért dobna ezért? Ha normális akkor együtt érez és még meg is ölel és a történet után, h miért tetted tanácsot is adhat,h legközelebb ne tégy ilyet meg!
Vagy ha tényleg olyan,h kiszámíthatatlan a viselkedése, akkor füllents neki valami balesetet.. :)
2013. júl. 30. 09:27
2/16 anonim válasza:
mondd el neki ez fontos. De mondd hogy már közel sem vagy olyan állapotban és boldog vagy és megbántad satöbbi. 16/f
2013. júl. 30. 09:27
3/16 anonim válasza:
Tudod, ezek azok a dolgok, amik később visszaüthetnek. Szerintem ha együtt vagytok, joga van tudni arról, hogy korábban mivel próbálkoztál. Főleg azért, mert már benne van a pakliban, hogy újra megteszed. Mert hajlamos vagy rá. Én mindig is azt gondoltam, hogy az egyenes út a jó. Felesleges eltitkolni, lehet, hogy ő is tudja/sejti, csak tőled akarja hallani...
2013. júl. 30. 09:29
4/16 A kérdező kommentje:
Hát oké. Szerintem sejti, annyira azért nem hülye. Csak félek, hogy pont ezért szakítana velem, hogy megint csinálnám, ha valami történne...
2013. júl. 30. 09:32
5/16 anonim válasza:
Vagy éppen arra kíváncsi, hogy eléggé megbízol-e benne annyira, hogy elmeséld neki.
2013. júl. 30. 09:34
6/16 anonim válasza:
ilyenkor érthető, hogy attól tart, hogy megteszed újra. Mert aki egyszer próbálkozik vele, az újból meg fogja tenni előbb-utóbb valami hatására. És ilyen módon elveszíteni valakit, akit szeretünk, az fáj.
2013. júl. 30. 09:37
7/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam öngyilkos lenni, feszült idöszak volt, mindenki kiabált mindenkire, anyám ivott, apám egész nap dolgozott, én meg le akartam vezetni.. nem öngyilkossági kísérlet.
Csak nem akarom, hogy úgy nézzen rám, mint egy full zakkantra.
2013. júl. 30. 09:41
8/16 anonim válasza:
Nem akartál öngyilkos lenni? Akkor mi?
Mert a családi viszály nem ok ilyen dologra, mert nem helyes, de bizonyára erre te már rájöttél. És hogy a családi helyzet nem jó, az nem csak nálad van így. Ki kell tartani, még akkor is, ha nehéz, mert tudom, hogy az.
2013. júl. 30. 09:44
9/16 anonim válasza:
Figyelj ha a barátod akkor egy kapcsolat ott kezdődik,hogy közös bizalom és megtudsz vele mindent beszélni lehet,hogy az elején vagytok,de ha már most hazudsz vmiben mi lesz később szerintem megértené ezt a dolgot és van oka vagyis amit írtál szóval hülye lenne ha emiatt szakítana veled.
2013. júl. 30. 09:48
10/16 anonim válasza:
Ha komolyan gondolja a kapcsoltatot, akkor megert es megvigasztal es beszel veled errol. :) megirnad legyszives, hogy mit reagalt ra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!