Szerintetek elmondjam neki? Rákérdezett.
Van egy fiú, akivel alakulóban van valami (szóval járunk tegnap óta), és tegnap délután elmentünk városba, és amikor megfogta a kezem, megkérdezte, hogy "mik azok a sebek a kezeden? Baleseted volt?" Én meg azt válaszoltam, hogy "ez hosszú történet, majd holnap (azaz ma) elmesélem."
Az a helyzet, hogy... nem volt balesetem. Magamnak csináltam. De még régebben, kb egy éve. Szerintetek mondjam el neki, vagy mi? Nem fog dobni ezért? Úgy félek...
16/L (nem volt még fiúm)
Szerintem menjetek el egy nyugodt helyre és meséld el neki hogy mi történt. Biztosan nem fog otthagyni ezért és még értékelni is fogja az őszinteségedet. Nyugi ne félj, meg fogja érteni. Mindenkinek van rossz időszak az életében, és egy tinédzser vagy egy gyerek sokkal nehezebben dolgozza fel ezt mint egy felnőtt.
Legyél őszinte vele, ez a legfontosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!