Szerintetek hülye vagyok, hogy még mindik a páromat teszem felelőssé a kisfiam haláláért?
Négy évvel ezelőtt az akkor öt éves fiam vízbefulladt amit azóta sem tudok a páromnak megbocsájtani.
Soha nem felejtem el, December 7.-e volt. Aznap én dolgoztam és a párom volt itthon a fiammal. A kisfiút délután négy óra fele elengedte az "unokatestvéreivel" (párom bátyjának a fiaival 11, 13 évesek voltak akkor) anyósomékhoz akik nem messze laknak. A gyerekek egy úgynevezett csapáson mentek keresztül ahol egy kis kanális van, a fiam a sötétben belecsúszott a vízbe és megfulladt.
Annak ellenére mentek arra, hogy el lett nekik mondva, hogy nem mehetnek arra főleg nem sötétben.
A mai napig minden vita alkalmával felhánytorgatom ezt a páromnak, hogy tulajdonképpen miatta halt meg a fiam.
Anyámék azt mondják, hogy erről senki nem tehet, sajnos megtörtént és nyugodjak bele.
Szerintetek is én reagálom túl a dolgot?
(Bocs a helyesírási hibákért, telefonról írok.)
hmm
a TE fiad így a TE fiad úgy, öt hibáztatod .....
és mi van az Ő fiával vagy a TI fiatokkal ?????
szerinted öt nem bántja a dolog ????
persze h bántja
szerinted nem neki is a fia volt ?
dehogy nem !!! csak erről persze megfelejtkezel..
de ezt minden egyes alkalommal a szemébe mondani hát finoman fogalmazva : nem szép tőled ......
Biztosan le fogtok pontozni, de azért leírom a véleményem.
Nem tudom, voltak-e nálatok szabályok amit megbeszéltetek a pároddal, ilyenekre gondolok:mikor mit ehet, vacsi előtt édességet ne, és hogy sötétben nem mehet már sehová, pláne nem gyerekekkel együtt. Jó azzal takarózni, hogy nem hibás és ennek így kellett lennie, de ezt olyankor lehet elhinteni magunkban, ha 100%-os felügyelettel és gondossággal járt el valaki, ennek ellenére történik a baleset. (gondolok egy járdára felhajtó autóra, aki elüt egy anyukával sétáló kisgyereket) Ez az eset teljesen más. Kimondva-komondatlanul igazad van. Valóban ennek a tragédiának nem kellett volna megtörténnie, mert nem a megfelelő gondossággal járt el a párod, nem kellett volna elengedni egy ötévest két másik gyerekkel. Mert a 13 éves is gyerek, mindig a felnőttnek kell észnél lenni. Sem fényes nappal, sem sötétben. Azt nem értem, hogy tudtál a pároddal maradni, ha ilyen vádak fogalmazódnak meg benned. Ha meg szülsz másik gyermeket, az nem fogja soha pótolni a kisfiad, ez nem kiskutya, hogy a másik elfeledteti.
Most ezt egy ilyen fórumon kell megkérdezni, hogy hülye vagy e? Nem hülye, csak elmeháborodott és ezt bántás nélkül mondom.
Én sem tudnám feldolgozni a gyerekem elvesztését, ezt senki sem tudja feldolgozni, orvosi segítségre van szükséged, mert az összes embert el fogod marni magad mellől, aki szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!