Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antibiotikum + fogamzásgátló. Felelőssé tehető valahogy az ápoló?
1,5 hónapja kórházba kerültem, kivetté a gyulladt epehólyagomat. Most jártam utána, és már délelőttől kezdve kaptam antibiotikumot infúzión, illetve még másnap is egész nap.
Nekem erről senki sem szólt, azt hittem, hogy fájdalomcsillapítós oldat, meg hogy csak a folyadékpótlás miatt kell... (3 napig nem ihattam)
Erre ma reggel teszteltem pozitívat... Én a sebészeti ügyeleten is szóltam már, hogy fogamzásgátlót szedek, azt mondták, hogy ne hagyjam abba, nyugodtan szedjem, semmi baj nem lesz.
Soha nem hagytam ki tablettát, tényleg felelősségteljes vagyok, szóval szerintem ez az antibiotikum kavart be.. :( 1 héttel rá szeretkeztem a párommal...
És a kérdésem adott, tehát felelőssé tehető-e az ápoló, mert neki is külön szóltam, hogy fogamzásgátlót szedek.
Jelenleg semmiből sem tudom finanszírozni az abortuszt..
Dokumentálva van.
Rajta van az ügyeletes papíron és a zárójelentésen is.
(ügyeletről egyből befektettek)
Már hogy ne ismerné...
Tanul állatpotmegfigyelést! Pont úgy, ahogy én is, és tanultunk már gyógyszerkölcsönhatásokról. Ráadásul nem is ápolóképzésen vagyok, sima eü-s szakmai alapozó...
Nem, de szóltam neki, hogy szedem. Az egy dolog, hogy az orvos akkor még lehet, hogy nem olvasta a papíromat, de az ápolónak egyértelműen szóltam.
Az orvosnak is szóltam volna, de nem kelhettem fel az ágyból és azt sem tudtam, ki lesz az én orvosom.
Megtehette volna, hogy visszamegy és szól a dokinak.
Ennyibe került volna neki, vagy mondta volna, hogy mit kapok... Mert azt láttam, hogy befecskendőzi a fájdalomcsillapító+nospát, de antibiotikumról 1 szó sem esett.
2-3 szó, és nem lennék terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!