Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Antibiotikum + fogamzásgátló....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antibiotikum + fogamzásgátló. Felelőssé tehető valahogy az ápoló?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja kórházba kerültem, kivetté a gyulladt epehólyagomat. Most jártam utána, és már délelőttől kezdve kaptam antibiotikumot infúzión, illetve még másnap is egész nap.

Nekem erről senki sem szólt, azt hittem, hogy fájdalomcsillapítós oldat, meg hogy csak a folyadékpótlás miatt kell... (3 napig nem ihattam)

Erre ma reggel teszteltem pozitívat... Én a sebészeti ügyeleten is szóltam már, hogy fogamzásgátlót szedek, azt mondták, hogy ne hagyjam abba, nyugodtan szedjem, semmi baj nem lesz.

Soha nem hagytam ki tablettát, tényleg felelősségteljes vagyok, szóval szerintem ez az antibiotikum kavart be.. :( 1 héttel rá szeretkeztem a párommal...

2013. febr. 26. 21:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

És figyelj már,

amíg bent voltál a kórházban,és 1,5 napig ott voltál,addig szedted a gyógyszert?

Ott volt veled? Bevetted?

Hagytál ki akár egy napot is?

Mert ha igen,akkor inkább az a hibás...

2013. febr. 28. 14:05
 22/24 anonim válasza:
Elvileg az első abortusz ingyenes..
2013. febr. 28. 15:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Na mi újság, hogy alakultak a dolgok?
2013. márc. 10. 23:13
 24/24 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne hogy mi a helyzet, sikerült dűlőre jutni vagy valami?
2013. dec. 2. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!