Az idősebb családtagjaid hogy boldogulnak a számítógéppel?
Ha nem tudja használni a gépet akkor igénybe szokta venni egy ahhoz értő családtagon keresztül vagy egyáltalán nem érdekli?
Mert nekem például a dédnagyapám ugyan nem ért hozzá, és tátott szájjal nézi,hogy mik vannak, de az utóbbi időben rákattant arra,hogy régi,többnyire katonadalokat kerestet velem, amiket CD-re is kiírok neki mert a CD-s magnót tudja kezelni és egész nap ezeket hallgatja, sőt még táncra emlékeztető mozdulatokat is produkál miközben széles mosoly ül az arcán , hogy újra hallhatja a régi kedvenceit.
Az egyik nap egy kisalakú füzetlapot telis-tele írt azon számok címeivel amiket hallani szeretne.
Engem jó érzéssel tölt el,hogy örömet szerzek neki ezzel.:)
Nálatok hogy vannak az öregebbek a számítógéppel?Akinél tudják kezelni ott mennyi idősek voltak amikor először géphez ültek?
Figyu, bár részben egyetértek veled, de legalább azt tedd meg, hogy a gondolataidat összeszeded, és 1 hozzászólásba szerkeszted. Ne 5 percenként írj egy üzenetet, 10szer egymás után.
Ha valóban igaz amit állítasz, hogy ITs a szakmád (amiben lassan kezdek én is kételkedni) akkor ezt az alapvető netes/fórumos etikettet már régen el kellett volna sajátítanod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!