Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszólhatnak a kollégáim?...

Megszólhatnak a kollégáim? Leminősítenének?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, egy bankban dolgozom. Jól kijövök a kollégáimmal. Kialakulóban van egy kapcsolat egy cigány származású pasival. Rendes, ismerem évek óta, van sok közös ismerősünk is, nem mondd rá senki semmi rosszat, jófejnek, normálisnak titulálják. Az anyagi helyzete nem jó, de félre értés ne essék, rendesen dolgozik. Fizikai munkát végez. Idáig 1 cigány nővel volt együtt a többi magyar volt (ha ez számít valamit, csak úgy leírtam.) Mit gondoltok? Tudom, sokan utálják őket, és kapok majd olyan válaszokat hogy soha... soha. Észrevettem a kollégáim többségén, hogy nem bírják őket, és félek hogy lenéznének, máshogy viszonyulnának hozzám, esetleg a főnököm valamivel belémköt emiatt és kirúg.
2009. nov. 17. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Jótanács: felejtsd el! A cigányok nagyon rafináltak! A húgom is úgy járt, hogy összejött egy cigány fickóval, tök normális volt, meg minden, összeköltöztek, és akkor kezdődtek a problémák... 6 éve élnek együtt, és nem azért, mert a húgom ott akar maradni, hanem mert nem engedik el!!! Ha megpróbál eljönni, akkor ő jár pórul, és sehol nem segítenek.
2009. nov. 17. 20:41
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

Igen, megszolnak majd nemcsak a kollegaid, hanem mindenki! Jojjel ossze csak a cigany fiuval, meglatod mirol beszelek! Hidd el, hogy amikor kezenfogva mentek majd az utcan, az emberek teljesen ismeretlenul is megneznek. A szomszedok, barataid, ismeroseid pedig egyenesen megkerdezik toled, hogy : normalis vagy? Te ezt hogy gondoltad? Te egy cigany ffi-val akarsz egyutt elni? Cigany gyereket akarsz szulni?

Egyaltala belegondoltal te abba, hogy kivel kezdesz ki? Egy cigannyal???

Nyilvan, te is erzed, hogy egyaltalan nem jo amit csinalsz, ezert tetted fel a kerdesedet.

Azt nem ertem, hogy feleslegesen miert kell problemat csinalnod sajat magadnak?

Tudod, teljesen ismeretlenul nekem edes mindegy, hogy hogyan es kivel elsz. Csak, mivel megkerdezted, elmondtam, hogy nem lesz konnyu, es meglatod, megszolnak erte! Igen-igen rosszul fogod magadat erezni, es szegyelni fogod magadat es a tarsadat is.

Esetleg egy masik orszagban boldogan tudnal elni a cigany baratoddal, de Magyarorszagon ez nem lesz konnyu.

Nagyon gondold meg, hogy szukseged van-e neked egy cigany ferfira.

2009. nov. 17. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
27%

Képzeld el,hogyha egy anonim forumon ilyen hozzászolásokat kapsz,a való életben mit fogsz.

persze elkezdhetném itt az osztani az észt,hogy mi van abban az esetben,ha egyszerüen cigány etnikumnak született,de nincsenek cigány hagyományai,kulturája,nem illenek rá a szokásos sztereotipiák (lop,bünözik,gyilkos,fenyeget) ,nem teszem mert az emberek 80% nak meggyőződése hogy ez szintiztán biológia,és a génjeibe van belekodolva hogy nem dolgozik és bünözik.

Mert ti uyge mind magyar emberek vagytok,árpád fiai,még véletlenül sincs bennetek török,osztrák,lengyel,szlovák,vagy éppen cigány vér. Mindenki ősmagyar ,lovon jár iskolába, magyar virslit eszik és barátok köztöt néz.

Szomorú ,és roppant bosszantó hogy iylen a mai helyzet magyarországon ,hogy az alja ,primitiv réteg (ami közel sem CSAK cigányokból áll) miatt ilyen kérdést kell feltennie bárkinek is egy névtelen oldalon. Pont.

Nem szépitek,csak támadást fogsz kapni a munkahelyedről ha ezt ők megtudják.És igen,le fognak nézni,a hátad mögött,vagy ugy tesznek megjegyzéseket hogy halljad is mert egy "mocskos cigánnyal" jársz!

Van cigány felmenőm ,kis részben,de "kaptam a véréből". Én Sosem reklámozom,mert nem szeretnék igy élni,hogy susmorognak körülöttem,hogy le "büdöscigányoznak". Továbbá nem lennék ebben az országban szivesen se szlovák se román ,se néger,se szegény,se gazdag, senki aki "kilóg ebből a sorból".

2009. nov. 17. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
.. mert mindenki ezt kapja. Savat az arcodba, tarkonlövés,tajgetosz,gázkamra...
2009. nov. 17. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Hacsak nem vagy akkora tekintély, hogy neked semmi sem árthat...

Hogy is hívjak azt a tv-ést, aki kormányszóvivő lett, na neki nem ártott, hogy elvette cigány kolleganőjét. De a lány is a művelt cigányok közül való volt, tehát meg sem lehetett volna mondani róla egyébként...

Ja, Batiz András a neve.

2009. nov. 17. 21:29
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Emiatt miért ítélne el bárki? Az csak azt az embert minősíti, nem igaz? Kirúgni meg tuti, hogy nem rúghatnak ki, különben abból hatalmas botrány lenne. Ha szereted, miért érdekel mások véleménye? Ha még azt írtad volna, hogy a szüleid véleménye érdekel, még megértenélek, de a kollégáké? Semmi közük a magánéletedhez!
2009. nov. 17. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem meg kirúgnak. Na, nem azért, majd találnak valami más okot. És alaposan olvasd végig az összes hozzászólást, mert SAJNOS, jelenleg nagyon eldurvult itt a helyzet. Én szívemből azon lennék, hogy köttesenek vegyes házasságok, és legyenek jóban egymással a népek, de nem megy sajnos. Hacsak te nem szeretnél a békességhez vezető út hős áldozata lenni, akkor legjobb lemondani róla.
2009. nov. 17. 21:58
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem te is tudod, de legalábbis érzed a választ. Különben nem kérdeznél. Azért tetted fel a kérdést, mert érzed, hogy necces a dolog.

Csatlakozom az előzőhöz: gondold át többször is, amit a többiek válaszoltak.

2009. nov. 18. 09:37
 19/20 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg ne hallgass senkire, csak a szívedre,magyar pasi is ugyanúgy átvághat.

Én se szeretem őket/sőt/,de éppen ezért tisztelem a normálisabb fajtáját.Ha egyszer meg arra kerül a sor,hogy bemutatod a munkatársaidnak,s látják,hogy tisztességes, normális hátrányod nem származik belőle.

2009. nov. 18. 13:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Köszi a lepontozást,de én nem kezdek bele.

Kívánom mindegyiknek, hogy megkapja az élettől amit érdemel :)))))

2009. nov. 19. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!