Megszólhatnak a kollégáim? Leminősítenének?
a kollegáid lehet, hogy mondják majd, vagy furcsán néznek rád, vagy kerülni fognak, tudod egy cigánynak áltlaában nagycsaládja van és aki kapcsolatba kerül azzal aki kapcsolatban van velük annak baja lehet még belőle, egyszerűen fogalmazva.
A főnököd ezért nem fog kirúgni, neki ehhez semmi köze amíg jól dolgozol.
Amúgy meg ha sokáig együtt lesztek és nem történik semmi gond veled meg a sráccal, akkor idővel lehiggadnak.
Viszont kicsi Off, azt javaslom, hogy mielőtt kezdesz vele, azért derítsed ki, hogy milyen és mekkora családja van, mert megütheted a bokádat még. Ezt a hozzáállást meg, hogy sokan utálják őket meg megfigyelted, hogy van aki nem bírja őket, stb hagyd, és próbáld megérteni, hogy miért félnek tőlük az emberek és miért előítéletesek.
Drága jó nagymamám mondta, hogy jobb megmaradni mindenkinek a saját fajtájánál, mikor cigány barátnőm volt. És bizony rájöttem, hogy nagyon is igaza volt. Ezt persze nem csak a saját tapasztalatomból mondom, több ismerősöm is pórul járt már.
Az persze benne van a pakliban, hogy kinéznek téged, jelenleg a cigányok megitélése is szörnyű kicsi hazánkban. Viszont, ha te szerelmes vagy és úgy érzed a "kinézés" sem érdekel téged akkor persze próbáld meg vele, maximum tanulsz belőle.
Nekem a férjem cigány. 8 éve ismerjük egymást, 1 éve vagyunk házasok. Egy biztos, és ezt úgy mondom, hogy házas vagyok, nagy alkalmazkodó képesség kell, hogy együtt legyetek. MINDKÉT fél részéről,hangsúlyozom.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de most írtam szakdogát a cigány gyermekek együttneveléséről és megdöbbentő dolgokat tudtam meg magáról a cigányságról, most hogy utánaolvastam. pozitív értelemben gondolom.
Na de a lényeg: lesz olyan tuti, aki majd elkezd a hátad mögött sutyorogni a kapcsolatodról, és aki igazán rosszindulatú, az bármi történik majd a bankban, neadjisten bankrablás vagy eltűnik vmi, bocs, de akarva akaratlanul te fogsz eszébe jutni és a pasid. Na félre ne értsd, nem a kapcsolatról akarlak lebeszélni, ahhoz szurkolok, csak a kérdésedre válaszoltam. De kívánok boldogságot, én is megtaláltam. na mehet a pontozás.
Minden csoda három napig tart...
Ha szereted és természetesen viselkedve vállalod fel, akkor egy idő után megszokott lesz a környezeted számára és nem foglalkoznak vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!