Egy közel 60 éves ember mire tud elverni több százezer forintokat?
Figyelt kérdés
Apukám gyakorlatilag minden pénzt eltüntet, de nem tudjuk mire.
Beszélni nem lehet vele, inni iszik, de irdatlan mennyiségű pénzek tűnnek el a családi kasszából, annyit elinni sem tudna.
Játékterem nincs a közelben.
Esetleg arra gondoltam,hogy nőkre is költ, de mivel nincs autója nem tud nagyon elmenni, és a városban nem tudna nőkkel lenni anélkül,hogy egy olyan ismerősünk ne látná aki később szólna nekünk.
Én még arra is gondoltam,hogy uzsorástól kért pénzt, de hát nem tudom...milyen lehetséges pénzelnyelő opciók vannak még?
2013. nov. 12. 20:00
11/12 anonim válasza:
Szerető prosti.titokban is lehet nem kell azzal mászkálni. Felszedett valami fiatal csajt aki pumpolja mindenféle ürüggyel ő meg kap gy kis friss punát aztán elvan
12/12 anonim válasza:
Én arra gondolnék, hogy a kocsmában felszedett egy alkesz 40-est, aki vele tartatja el magát és a gyerekeit. Volt egy ismerősöm akinek az apja viszonyt folytatott egy magányos, lecsúszott nővel, akinek ott volt még 2 gyerek. Annyira megsajnálta a pasi, hogy minden hónapban adott neki x összeget, holott neki is volt családja...Szerintem sanszos, hogy nőre költ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!