Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anya vagyok apa sajnos nincs a fiam 14 éves és elégé agaszto a viselkedése már lassan fél éve és egyre durvábban marilyn manson-t hallgat és ugy is öltözködik valamint elégé ugy is viselkedig mindenkivel bunko (velem mondjuk nem de rajtam kivül mindenkivel ) lenézi öket sértegeti öket és a korabeli lányokal sem foglalkozik pedig ök vonzodnának hozzá valamiért... Multkor például egy nönek- lábát nyalta (valoszinü prosti volt vagy nemtudom ) szoval mindenbizonyl fetish játékozik... nem is tudom mit csináljak vele egyszer fordult elö ez utobbi és még nem beszéltem rola akkor volt amikor hazamentem a munkábol ellöb. MIT KEZDHETNÉK VELE ? esetleg vélemények ?
2009. nov. 16. 13:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést félre irtam 16 éves... bocsánat
2009. nov. 16. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:

beszéld meg vele, kérdezd meg tőle mindig (de csak diszkréten) hogy merre járt, meg ilyenek

amúgy, 16évesen még sokat fog változni, majd kinövi:)

2009. nov. 16. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
csak KAMASZ!!Szerintem ülj le vele beszélgetin!Ha el akar menni mondd :most ittmaradsz!!!!De olyan hangnemben h érezze még mindig TE vagy a főnök!Mondd el neki,mennyire aggaszt a viselkedése...az még csak hagyján hogy Marilyn Mansont hallgatja hisz ebben a korban "menőnek számít".De szigorúan tiltsd meg nekihogy nők lábát nyalogassa!Lehet ez gyerekesen hangzik,de tiltsd el a géptől(ha az Ő szobájában is van akkor kobozd el),vagy ne engedd ki 6 után....akármennyire is akarja vagy (ez esetben) nem akarja éreztesd vele hogy GYEREK,és még a te kenyeredet eszi és még úgy tűnik jó pár évig azt is eszi,és ha majd saját háza lesz,akkor majd,azt csinál amit akar!!A lányok meg azért vannak oda érte mert nagyon "menő" a stílusa......
2009. nov. 16. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
14:15-ös vagyok bocs a helyesírásért és az "és"-ekért
2009. nov. 16. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem (semmi gond a helyesirásért én is kapkodtam mert elégé kétségbe eset vagyok ) engem is föleg ez a nö ügy érdekel vagy nemtudom mert szerintem nem feküldtek le,csak hát nemtudom mit csinálhatak nem nagyon ismerem ezeket a fétishes játékokat vagy miket... :S és hogy menyire ártalmas azt sem tudom ... amugy van neki keresete valahonan pénzt szerez nemsokat de gondolom a nö se ingyen ment házhoz... amugy meg nem megy ki éjszakánként és nem is drogozik meg ilyenek még a piát is kerüli elég intelligens gyerek csakhát ez most nagyon rajta van ez a dolog és mondom engem ez a nöi dolog iritál ...
2009. nov. 16. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem csinál semmi illegálisat, hadd legyen egy kicsit különc. Erre való a kamaszkor.
2009. nov. 16. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

A marilyn manson még nem lenne gáz, én is szeretem, pedig felnőtt nő vagyok. :)

Az a lábnyalogatós dolog nem lehet, hogy előjáték lett volna? Be voltak öltözve? Már jelmezre gondoltam vagy ilyesmi. Ha prosti volt, akkor lehet, hogy azért "vette" hogy letudja a szüzesség dolgot egy profival. Ha nem, akkor az sem kizárt, hogy felnőtt korában is a durvább játékokért lesz oda. Ez még nem gond, mert vannak ilyen tulajdonsággal érett felnőttek, igazgatók, orvosok is és még sorolhatnám. Ha így van az anyjával tuti nem beszéli meg. Próbálj beszélni egy jó barátjával msn-en, úgy nem olyan személyes és sokkal őszintébb az ember, hogy megtudd mitől viselkedik így. Szerintem ne erőszakoskaodj vele (pl. előzőekben válaszolók) az csak azt fogja eredményzeni, hogy elfordul tőled és elleséges lesz. Gondolom nem ez a cél.

Sok sikert.

2009. nov. 16. 15:47
 8/8 anonim válasza:

azt hiszi, ez a jó

a szép

az új

a mámorító.

és?

egyszer megtanulja. Nem lesz külcsín. Csak ne hagyd kiégni. De hagyd lélegezni.

2010. jan. 9. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!