Kisbabám első születésnapját hogyan ünnepeljük?
"sőt meg sem tartjuk a születésnapját?" Te nem tudsz olvasni??? Pont azt írtam, hogy akik nem hívják össze a fél világot, azok is megtartják a születésnapot, csak éppen egy egy éves gyerek semmit nem fog fel abból, hogy mi az a születésnap. Az én gyerekem első születésnapján az volt a fontos, hogy ő jól érezze magát, nem az, hogy mi felnőttek! Miért gondolod, hogy nálunk nem készültek fényképek? Olyan hihetetlenül sarkítva gondolkodsz, hogy az már fáj. Természetesen volt neki tortája, kapott ajándékot, sokat mókáztunk, nagyon jól érezte magát. De nem láttam értelmét annak, hogy az egész rokonságot odacsődítem, és majd akkor körbeállja mindenki és kétpercenként másnak az ölében van. Mint írtam, ismerősömék így csinálták, fél óra múlva a gyereknek volt belőle leginkább elege. Az enyém meg egész nap jól érezte magát. Ha nagyobb lesz, úgyis lesz neki szülinapi bulija, mint ahogy azt is írtam már, majd akkor, amikor már lesznek kis barátai, akiket meg lehet hívni. De egy egyéves még nem is tud más gyerekekkel játszani, ez tény.
A szülinapját megünnepeltük úgy, hogy a szüleivel, nagyszüleivel és ennyi. Nem tudom minek kellett volna oda még több ember. Csupa csupa felnőtt. Azok egy idő után úgyis csak egymással beszélgetnek. Na, marha nagy szórakozás a gyereknek. Ha meg egy rakás ember próbálna vele egyszerre foglalkozni, az meg szintén nem sülne el jól, mert totál lefárasztaná. Gondolj már bele, nem egy 4-5 évesről van szó, hanem egy egyévesről.
Azért pontoztatok le,mert le mertem írni a véleményem?!
Miért baj,ha azt tanácsolom,hogy bulizzanak??
Mindegy,ilyenek az emberek,minek bulizni,nem? Minek megünnepelni,hogy egy éve velük van egy csodás kis emberke......
Sziasztok!
Ma volt a kislányom egy éves szülinapi "bulija". Főztünk egy jó ebédet, a mama sütött aprósütit, vettünk egy tortát. Eljöttek a nagyszülők,és a párom tesója a két gyerekével. A gyerekek 6 és 4 évesek. Összesen kilencen voltunk. Az egész baromi jól sikerült. A gyerekek, és a nagyszülők hatalmasat játszottak. Mindenki jól érezte magát. Ebéd után a nagy játékban jól kifáradt a picim, letettem aludni. Addig mi felnőttek dumcsiztuk. Kb egy órát aludt, utána újra játék. Nagyon klassz volt, örülök hogy így csináltuk. A fentiek alapján szerintem mindenképpen érdemes megtartani az első szülinapot is!
Köszönöm a válaszokat.
Aki azt írta, hogy tény, hogy az egy évesek nem tudnak más babákkal együtt játszani, annak azt üzenem, hogy a barátnőm kislánya és a kisfiam között kereken egy hónap a külömbség és gyönyörűen eljátszanak, szeretgetik egymást, guritják a labdát, pakolnak, rámolnak. Ő a mondhatni legjobb barátja. Van még egy 1,5 hónappal idősebb kislány, egy 10 nappal idősebb kislány és egy egy hónappal fiatalabb kisfiú-kislány ikerpár, akikkel szintén szeret játszani. Imádom, ahogyan egymásnak gügyögnek és mutogatják a játékaikat. Szóval ilyen korban is tudnak együtt játszani, ha társasághoz van szoktatva a baba.
A ,,party" pedig mint már írtam nem én miattam lenne, hanem gondoltam így, hogy egyszerre letudjuk az egészet nem olyan megterhelő, mintha egy héten keresztül minden nap jönne valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!