December 16, szerda. Kb 15 fő. Kaposvár. A lehető legalacsonyabb költségvetésű party. Itthon nem lehet, mert a nagyszülőkkel élünk egy panel egyik kis szobájában. Segítségeteket köszönöm: Dia
Szia! Az en kisfiam is most lesz 1 eves decemberben. A szuletesnapjat szukos csaladi korben tervezem unnepelni. En, a ferjem es o. Ajandek, es sutok neki tortat. Megprobalunk csavarogni vele aznap, sokat kinn lenni a szabadban, h legyen egy szep napja. Bar nem hinnem, h emlekezni fog ra. Szuletesnapi partyt csak akkor fogok tartani neki, ha mar igenye lesz ra, vagyis megker ra, hagy legyen szuletesnapi bulija.
2009. nov. 16. 13:56
12/47 anonim válasza:
Én egyetértek veled kérdező! az én picimnek is lesz első éves partyja, csak mi 70 főre számolunk. Megrendeltem a 2 emeletes tortát a kis arcképével, és minden rokon hoz neki egy kis meglepetést. Lehet hogy majd ilyen kis ari sapit is veszek neki, heppi birthday felirattal. Én is kompenzálom a szomorú gyermekkoromat, és próbálok neki mindent megadni, amit csak lehet. Minden éveben lesz ilyen szülinapja, de lehet hogy a névnapjára is szervezek majd valamit.
2009. nov. 16. 14:02
13/47 anonim válasza:
Basszus már az is baj ha valaki a gyerekét szülinapján felköszönti rendesen?? Ez hihetetlen.
Nálunk is most volt egy 1 éves szülinapos a családban és a nagyinál voltunk a családi házba mindenki ott volt ,tök jol éreztük magunkat.
A gyerek meg nem hülye ő is érzi h ez érte van.!!
2009. nov. 16. 14:05
14/47 anonim válasza:
30 liter folyadék,tehàt före 2 liter szàmolok,ha marad az a tiétek lesz(ebben legyen àsvànyviz,fanta,kola,pezsgö,)
15 före fejenként 2 szelet ràntott hus,csinàlj egy jo nagy adag salàtà(kukorica,krumpli)
egy nagy àlon fasirtok.Egy kilo sos süti,csinàlj otthon egy tepsi zserbot,egy tepsi fanta szelet.
Plussz a torta.
2009. nov. 16. 14:06
15/47 anonim válasza:
Én a lányom (igaz nem az első) de a 18 szülinapjára olyat bulit csaptam .limuzintól a nyakkendős pincéren át a műsorig discoig minden volt.
Ezt tuti sose felejti el.
De amugy is minden évben rendeztünk neki otthon kis ünnepséget v házibulit !!!
Egy anyának a legnagyobb öröm a gyermeke boldogsága !!!!
2009. nov. 16. 14:09
16/47 anonim válasza:
14:09! ez így van! 150ezerre számolunk, de nekünk megér annyit, hogy az én kis tündéremet mosolyogni lássam!!!
2009. nov. 16. 14:14
17/47 anonim válasza:
Mc donalds?van baba-zsúr részleg:-)
2009. nov. 16. 14:16
18/47 anonim válasza:
14:14-nek. Hát képzeld az én kis tündérem mosolygott a szülinapján, pedig nem költöttem rá 150ezret. Nem mellékesen az én gyerekem egyébként is mosolygós, boldog baba, nem kellett hozzá az, hogy 70 ember zsongjon körülötte - ami egyébként nem biztos ám, hogy boldoggá teszi, főleg, ha mindenki tutujgatni akarja majd. Márpedig azt akarják, erre készülj...
2009. nov. 16. 15:53
19/47 anonim válasza:
Nevetségesek vagytok!!!! Jöhet a LEpontozás!!!! Azoknak van igaza, akik azt írták, ha majd a gyerek tudja értékelni, az hogy elkölt az ember 1 csomó pénzt erre ezt ma SZNOBizmusnak hívják - az én szótáramban. Kedves kérdező inkább gyűjtenétek 1 nagyobb lakásra, vagy valami értelmes dologra.
2009. nov. 16. 17:27
20/47 anonim válasza:
á, még a szatírát se ismeritek fel. borzasztó sznob vok. alászolgája!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!