Kivel töltöd a karácsonyt?
Úgy tudom családdal szokás, én meg itt leszek egyedül megint, mert a szüleim karácsonykor mindig nyaralni vannak. 11 éves korom óta egyedül töltöm... most barátokkal talán, ha elengedik őket otthonról.
16/f
Nálunk nem nagyon volt sosem olyan igazi karácsonyi feeling. A szüleim rég elváltak, csak a kaja volt karácsonyi mindig, de azt sem együtt ettük meg.
Az idei talán más lesz, mert megszülett a kisfiunk, így a párommal és a picivel már külön kis családként ünnepelhetünk.
Neked pedig kívánom, hogy legyen kivel ünnepelned!
Nálunk sem volt soha igazi Karácsony...
Amikor pici voltam, még nagymamáméknál laktunk... Tőlük mindig kaptam Karácsonyra ruhát, kispárnát, csokit...
A "szüleimtől" sose kaptam semmit... ugyanolyan volt a Karácsony, mint a többi nap... Csak volt egy karácsonyfánk, mert az a szokás...
Egyszer kicsi voltam, kb. 6-7 éves, és megkérdeztük a Hugommal, hogy mit kapunk Karácsonyra? Semmi se volt a fa alatt... Erre apám visszaszól: Ott 1 kiló szaloncukor, nem elég?
....
De Párommal jól telik a Karácsony... Ez lesz Együtt a 2. :)
Finom meleg teát iszogatunk, gingerbread-et eszünk, összebújunk a meleg takaró alatt és megnézünk egy romantikus vígjátékot :) [Nem szereti a "nyálas" filmeket, ezért kellenek bele poénok is :S:D]
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!