Kivel töltöd a karácsonyt?
Úgy tudom családdal szokás, én meg itt leszek egyedül megint, mert a szüleim karácsonykor mindig nyaralni vannak. 11 éves korom óta egyedül töltöm... most barátokkal talán, ha elengedik őket otthonról.
16/f
Hát én a szüleimmel töltöm, de már előre tudom, hogy az fog történni, mint ami eddig az összes karácsonyon (is): apám hótrészegre leissza magát, basztatni fogja anyámat, ordibálnak egymással, nekem meg hallgatnom kell ezt. Egész este. Amíg tart az ünnep. Jó, most hazudtam, nem csak ünnepeken van ez, hanem minden áldott héten. Sajnos.
Legszívesebben a barátommal tölteném a karácsonyt, de ő kint lesz valószínűleg Tokyoban. =/
16/L
Párommal fogom tölteni a szentestét, nem vagyok kiváncsi a családom veszekedéseire. Végre egyszer nyugodt karácsonyom lesz, 1-2 héten belül költözünk össze párommal :) Alig várom már :)
Nem értem, miért nem visznek magukkal szüleid? A karácsony a szeretet és a család ünnepe. Együtt kellene ünnepelnetek... Nem irigyellek, remélem valamelyik barátod családjához csatlakozhatsz szenteste és a karácsony többi napján!
20/L
Kérdező és ma 23:34 tényleg nagyon sajnálom, hogy ilyen szüleitek vannak :S
De, hogy a kérdésre is válaszoljak én a szüleimmel és a húgommal fogom tölteni.
Én szüleimmel,hugommal és vőlegényemmel.
Nagyon sajnálom,hogy nektek nem adatik meg h békében és családi körben tölthessétek ezt a szép ünnepet :(
Minél többet olvasom ezt az oldalt,annál inkább értékelem,hogy nekem ilyen jó családom van,ahol nincs balhé,nem hagynak magamra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!