Kivel töltöd a karácsonyt?
Úgy tudom családdal szokás, én meg itt leszek egyedül megint, mert a szüleim karácsonykor mindig nyaralni vannak. 11 éves korom óta egyedül töltöm... most barátokkal talán, ha elengedik őket otthonról.
16/f
Hát ,azért felrohatnád a szüleidnek ezt a kérdést,hogy miért nincsenek veled karácsonykor.
Egyébként most idén először leszek egyedül itthon ,de sztem jönni menni fogok a családhoz-rokonokhoz. :-)
Napallergiás vagyok, ezért is nem visznek. Meg gondolom útban lennék, máshova sem visznek soha, csak pénzt adnak oszt csináljak amit akarok.
Bár még mindig jobbak mint az állandóan részeg szülők... :/
miért olyan helyre mennek ahol meleg van?:S miért nem mennem hűvösebb helyre hogy te is tudj menni?:S
egyébként énis szüleimmel töltöm de nincs semmi extra itthon...
11 éves korod óta egyedül??? Hihetetlen számomra. Mert egy 16 évest sem hagynék szívesen egyedül, de egy 11 éves még tiszta gyerek! Ha tényleg így van, nagyon sajnálom.
Én a férjemmel leszek, majd első és második napján Anyukáméknál és anyósoméknál.
Szia!
Én is nagyon sajnálom, hogy ilyenek a szüleid! Menjenek el máskor nyaralni, de Karácsonykor vagy maradjanak otthon Veled, vagy vigyenek magukkal az országon belülre, ahol nem sűrűn süt a nap decemberben!
Egyébként én már a harmadik Karácsony óta arra várok, hogy kettesben tölthessem az ünnepet a Párommal, de még mindig nem tudunk összeköltözni, mert semmilyen bank nem ad olyan hitelt, amiből vehetnénk akár egy kis kuckót valahol (albérletre nem akarunk költeni).
Szóval idén is itt Karácsonyozok a szüleimmel, de apámmal már évek óta nem beszélünk egymással, Anyukám meg olyan depressziós, borúlátó, hogy idén sem lesz igazi Karácsonyunk...
Ja, Nővéremnek meg már külön családja van és Ők nem tartják a Karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!