Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel töltöd a karácsonyt?

Kivel töltöd a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Úgy tudom családdal szokás, én meg itt leszek egyedül megint, mert a szüleim karácsonykor mindig nyaralni vannak. 11 éves korom óta egyedül töltöm... most barátokkal talán, ha elengedik őket otthonról.

16/f

2009. nov. 15. 23:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok az önző, szemét szüleidnek! Vagy esetleg Te nem akarsz velük menni?
2009. nov. 16. 00:31
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább lennék egyedül, mert évek óta mindig van valami vita karácsonykor, apám mindig kiprovokálja valahogy, nem is igazán öröm az ajándékozás.
2009. nov. 16. 00:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt alig tudom elhinni, mármint hogy ilyen létezik. Nem kamu a kérdés?
2009. nov. 16. 00:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát ,azért felrohatnád a szüleidnek ezt a kérdést,hogy miért nincsenek veled karácsonykor.

Egyébként most idén először leszek egyedül itthon ,de sztem jönni menni fogok a családhoz-rokonokhoz. :-)

2009. nov. 16. 01:09
 15/27 A kérdező kommentje:

Napallergiás vagyok, ezért is nem visznek. Meg gondolom útban lennék, máshova sem visznek soha, csak pénzt adnak oszt csináljak amit akarok.

Bár még mindig jobbak mint az állandóan részeg szülők... :/

2009. nov. 16. 01:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

miért olyan helyre mennek ahol meleg van?:S miért nem mennem hűvösebb helyre hogy te is tudj menni?:S

egyébként énis szüleimmel töltöm de nincs semmi extra itthon...

2009. nov. 16. 01:35
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

11 éves korod óta egyedül??? Hihetetlen számomra. Mert egy 16 évest sem hagynék szívesen egyedül, de egy 11 éves még tiszta gyerek! Ha tényleg így van, nagyon sajnálom.

Én a férjemmel leszek, majd első és második napján Anyukáméknál és anyósoméknál.

2009. nov. 16. 04:14
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy én is egyedül töltöm :( L/16
2009. nov. 16. 06:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
24-én szüleimnél leszünk a párommal, a hugimnak akkor van a szülinapja. 25-én a mamához megyünk a szüleimmel, tesómmal, párommal.
2009. nov. 16. 07:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon sajnálom, hogy ilyenek a szüleid! Menjenek el máskor nyaralni, de Karácsonykor vagy maradjanak otthon Veled, vagy vigyenek magukkal az országon belülre, ahol nem sűrűn süt a nap decemberben!

Egyébként én már a harmadik Karácsony óta arra várok, hogy kettesben tölthessem az ünnepet a Párommal, de még mindig nem tudunk összeköltözni, mert semmilyen bank nem ad olyan hitelt, amiből vehetnénk akár egy kis kuckót valahol (albérletre nem akarunk költeni).

Szóval idén is itt Karácsonyozok a szüleimmel, de apámmal már évek óta nem beszélünk egymással, Anyukám meg olyan depressziós, borúlátó, hogy idén sem lesz igazi Karácsonyunk...

Ja, Nővéremnek meg már külön családja van és Ők nem tartják a Karácsonyt.

2009. nov. 16. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!