Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom jóban van az exével....

A párom jóban van az exével. Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés
Ők 13 évig voltak együtt, én 15 évig a férjemmel. Nekem van 2 gyerekem. A párommal 7 hónapja vagyunk együtt, és szeretjük egymást. Szerinte nincs abban semmi rossz, ha ők jóban vannak a volt párjával. De engem zavar, hogy a lány felhívja (főleg ha valami gond van), és néha idejön, mert még itt maradt valamije. Pénteken bemutatott minket egymásnak, és én kiborultam, de inkább azért mert ennek ő örült. A lényeg hogy ebben a dologban nagyon nem értünk egyet. Ezért kérek véleményeket, szerintetek jó hogy jóban vannak? És tényleg csak én túlzom el?
2013. okt. 27. 16:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell haraggal elválni, de utána kell hogy legyen egy normális távolság. Ha van közös gyerekük, akkor érthető a további kapcsolattartás. Én is csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokat beszélem meg az exemmel, egyéb dolgom nincs vele. Milyen egyéb lehetne? Baráti?:-)
2013. okt. 27. 17:13
 12/25 A kérdező kommentje:
nincs közös gyerekük
2013. okt. 27. 17:22
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs közös gyerek, akkor nekem kéne valami magyarázat, mert biztosan van. Én 24 év házasság után váltam, de van közös gyerek. A válás harag és hangos szó nélkül történt, nincs ellenségeskedés. Ha arról van szó, akkor telefonon megbeszéljük a gyerekkel kapcsolatos dolgokat. Személyesen csak nagyon ritkán találkozunk, évente max. egyszer, vagy véletlenül. (kisváros)Az még előfordul, hogy a hátrahagyott házban műszaki probléma akad és hív, de akkor odaküldök egy ismerős szerelőt (max.). Nem tudom elképzelni, hogy baráti beszélgetések, vagy programok legyenek. Az új férjét sem ismerem, valójában nem is érdekel. Mivel nincs harag, ezért örülök, hogy jól van. Ha gondjai lennének, akkor is inkább távolról igyekeznék segíteni neki. Ez csak az én hozzáállásom, másoknak más is lehet. A lényeg az, hogy mi a kapcsolatuk oka, tárgya. Erre figyelj csak! Nem feltétlenül rossz. Én csak arra gondolok, hogy ha valakit 13 év után otthagyok, akkor... nem kezdeném újra. Ráadásul félrelépés ilyen helyzetben nem is valószínű.... szerintem.
2013. okt. 27. 18:06
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, nem akarlk elkeseríteni, de az a teljesen normális, ha valaki jóban, baráti-haveri kapcsolatban van az exével (exeivel)... pláne egy 13 áves közös múlt tükrében.
2013. okt. 27. 19:47
 15/25 anonim ***** válasza:
45%
Jóban? Az rendben van, de baráti, haveri... nem tudom. Akkor miért keresett másikat? Csak a külső miatt? Igazából a részletek ismerete nélkül lehet tévedni. Pl. Miként hagyta ott? Ha valamiféle segítségre van szüksége az exének, akkor érthető, mert sajnálhatja, vagy lelkiismerete is van az embernek. De csak úgy barátkozni, összejárogatni azért mégsem:-)
2013. okt. 27. 20:09
 16/25 anonim ***** válasza:

"Jóban? Az rendben van, de baráti, haveri... nem tudom. Akkor miért keresett másikat? Csak a külső miatt?"

??????????

Zoltán, komolyan, ezt így hogy raktad össze? Millió olyan ok lehet, ami miatt két ember között kifejezetten a PÁRkapcsolat nem működik, de simán lehetnek ettől még egymás legjobb barátai is.

Mondjuk eltérő jövőkép, eltérő vélemény a gyerekvállalásról, eltérő szexuális igény, alapvető különbség az életmódban, stb... a külső tizenéves párkapcsolatokban pont hogy kevésbé játszik...

2013. okt. 27. 20:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Gyerekek 'Zoltán úr' az nem pasi, hanem egy féltékeny nő:D Aki fujtat az exekre:D
2013. okt. 27. 20:21
 18/25 anonim ***** válasza:
72%
A "jóban" értelmezésével van egy kis gond és csak magamból indulok ki. Én is jóban vagyok az exemmel, de nem mennék pl. hármasban moziba. A 13 év azért egy pontos adat, így az eltérő szexuális igényt kizárnám, mert azt korábban ki szokott derülni. Eltérő jövőkép hasonlóan, talán a gyerekvállalás hiánya már indok lehet. Az pedig kimondottan naivság gondolni, hogy a külső nem számít. Az minden korban számít. Nem a Barbi szépség, hanem egy ember külseje és a hozzá tartozó egyénisége, modora, stílusa. A kettő együtt.
2013. okt. 27. 20:36
 19/25 A kérdező kommentje:
Felmerült a kérdés, hogy miért szakítottak. Azért mert a lány összejött a párom legjobb barátjával. Most már nincsenek együtt, pedig addig jó volt, mert a srác sem nézte jó szemmel a barátságot. A lány már többször próbálta visszasírni magát a páromhoz, de ő engem választott. Ennek örülök is, és tudom, hogy szeret, de a csajban nem bízom, és egyszerűen zavar. Pénteken nagyon összevesztünk ezen, és nagyon rosszul esett amiket a párom mondott. Azt mondta, hogy ő az egyetlen barátja! Ami sajnos tényleg így van.
2013. okt. 28. 15:11
 20/25 anonim válasza:
Hurrá! Van egy fél pasid! :) Ha ilyen jóban maradtak, csak idő kérdése szerintem, hogy ismét egy pár legyenek. Ha, tiltod a pasidat az extől, akkor majd titokban találkoznak, és újra izgalmas lesz a “barátságuk”.. ha meg beletörődsz, akkor meg rámegy az idegrendszered... menekülj! :) (azt viszont nem tudni, hogy hogyan viszonyul a gyermekeidhez? Akarja nevelni a gyermekeidet egyáltalán? Nem csak valami pótló anyag vagy?)
2013. okt. 29. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!