Ki mit gondol erről?
1. Bemutatni neked kellene a lányt. Udvarias dolog, ha a szülők kérik, de azért nem ez a dolgok menete az esetek 90%-ban.
2. Az is lehet, hogy a szüleid azért nem kérdezősködnek, mert úgy érzik, annyival sem tiszteled meg őket, hogy bemutasd őt.
3. Fél év még nem egy hosszú idő, én kb. ennyi idő után mutattam be a páromat, akivel végül is együtt élünk mostanra már. Ez kb. pont az az idő, amikor már azért sejteni lehet, hogy komolyan gondoljátok-e a kapcsolatot, vagy sem.
4. Szerintem a te dolgod is lenne az, hogy a lányról mesélj. Ha nem igazán hallják a nevét a szádból, akkor mit kérdezzenek róla?
Bemásolom ide a privid, mert egyrészt nem kértem privát üzeneteket, másrészt ha választ akarsz a kérdésedre, akkor ide írogasd a megjegyzéseidet:
"Valahogy nekem nagyon fura érzés lenne mesélni a lányról, ha azt érzem, hogy le se sz@rják, már bocs a kifejezésért."
Idefigyelj te kis mimózalelkű. Felnőtt férfi vagy (elvileg), nem hiszem, hogy a szüleidnek a popódat kéne nyalni és éjjel-nappal a barátnőcskédről faggatózni, akiről mint kiderült, nem is meséltél nekik.
Lehet, hogy számodra elképesztő, de egy normál családban ez úgy működik, hogy amikor NEKED van valakid, akkor TE állsz oda a szüleid elé és mondod meg (már ha akarod), hogy itt és itt és így és úgy találkoztál valakivel, és mivel már x ideje együtt vagytok, szeretnéd, ha megismernéd.
Mivel a leírásodból az következik, hogy a szüleid azt sem tudják, ki ez a lány és mennyire komoly vele a kapcsolatod, ne várd, hogy letámadjanak a kérdéseikkel. Ahogy az első írta, sok ember számára ez tapintatlanságnak számít - többek között én is utálom, ha faggatóznak, amikor csak randizgatok valakivel.
Elhiszem, hogy nehéz elfogadni, de valószínűleg benned (is) van a hiba...
nezd, szerintem a szuleid nem tudjak, hogy pontosan, hogy kezeljek a dolgot. Apukam is ilyen. Ehezik az infora, meg sem mondja, ha meg kerdese van, akkor a legvaratlanabb helyzetben tette fel pl.: tankolas utan beszallt a kocsiba, es amig bekapcsolta a biztonsagi ovet, megkerdezte, hogy vedekezunk-e, aztan a valasz utan elkezdett gyorsan masrol beszelni:D ez tizen evvel ezelott volt, azota ferjem van, de sose kerdez, csak altalanossagban ilyen: hogy vagytok? es utana semmi, pedig messze lakunk, ritkan talalkozunk. Neki ez szerintem nehez, mert o arra var, hogy en meseljek, nem akar faggatni. Elozo baratoknal, meg szerintem nem tudta eldonteni, hogy mennyire fontosak, vagy nem, es nem akart belefolyni.
mi lenne, ha megporbalnad bemutatni a lanyt, hogy legyen valami kozos pont, amibol kiindulhattok. Esetleg ezt ugyis intezheted, hogy kerdesben fogalmazod meg a keresed (mit szolnatok hozza ha bemutatnam a baratnom? - haaat. jooo. Ajanld fel, hogy elvinned ebedre - csak hogy jelentosseggel birjon a dolog - ha nagyon nem aktivizalodnak, akkor feldobhatod, hogy most te csinalod akkor a kajat, es majd latni fogjak ebbol, hogy igenis fontos neked a csaj, nagyon is.
way2#: oszinten meg is lehet kerdezni Aput, hogy miert erzed ezt Te igy, nyilvan, ha kettesben vagytok.
7.
Végre egy hasznos válasz. Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!