Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy akik élettár...

Miért van az hogy akik élettársi (törvénytelen) kapcsolatban élnek egymással azok nem mernek olyan"jóízűen"veszekedni egymással úgy mint azok akik házasságban élnek?

Figyelt kérdés
Talán mert az előbbi kapcsolat a jellegéből adódóan eléggé törékeny és a felek ebböl kifolyólag jobban vigyáznak magukra?
2013. okt. 24. 10:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha nem 50% körül lesz a válások aránya, akkor felvághatsz vele, addig egyelőre csak te hiszed magadról, hogy mennyivel felsőbbrendű az erkölcsiséged :)

"Nem az interneten kell sértegetni a másikat"internet-huszárok". Szemtöl-szembe kell megmondani a frankót"

Még szerencse, hogy te elmentél mindegyikünkhöz, hogy ezt személyesen is közöld velünk.

2013. okt. 25. 01:47
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha eljössz hozzám én a képedbe is röhögök, nem csak látatlanban röhöglek ki.
2013. okt. 25. 11:40
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Most találtam erre a kérdésre,megáll az ész!Egy átlagos kérdésen igy felhorkantak,szinte személyükben érezték sértve magukat.Az ilyen "kulturáltan"válaszolóknak nem szivesen lennék a szomszédja!Szegény kérdező, még kommentelni sem mert.
2013. nov. 23. 20:21
 34/36 anonim ***** válasza:
52%

Nem félelmében nem kommentál, hanem rájött, hogy szamárságot kérdezett.

Kicsit későn kapcsolt, és most bezsebelt pár, egyébként teljesen jogos beszólást.

Megjegyzem, papír ide vagy oda, 5 év együttélés után minden közössé válik.

2013. nov. 24. 18:35
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
34-es Szamárságot sosem kérdez senki,legfeljebb azt épp nem jól tudja,azért kérdezi!Én a válaszolókat inkább nem is minősítem,megsértenék egy hasznos álatot vele! (szamarak)
2013. nov. 24. 21:15
 36/36 anonim ***** válasza:
Végig olvasva a válaszokat, szerintem a válaszolók írtak "baromságokat".Látszik a válaszolók "néznek de nem látnak",minden átgondolás nélkül,indulatból válaszolnak!Igaza van a kérdezőnek,sok ember szeret civakodni,mert tudja a párja nem egykönnyen menekülhet.
2013. dec. 17. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!