Miért van az hogy akik élettársi (törvénytelen) kapcsolatban élnek egymással azok nem mernek olyan"jóízűen"veszekedni egymással úgy mint azok akik házasságban élnek?
Figyelt kérdés
Talán mert az előbbi kapcsolat a jellegéből adódóan eléggé törékeny és a felek ebböl kifolyólag jobban vigyáznak magukra?2013. okt. 24. 10:59
31/36 anonim válasza:
Majd ha nem 50% körül lesz a válások aránya, akkor felvághatsz vele, addig egyelőre csak te hiszed magadról, hogy mennyivel felsőbbrendű az erkölcsiséged :)
"Nem az interneten kell sértegetni a másikat"internet-huszárok". Szemtöl-szembe kell megmondani a frankót"
Még szerencse, hogy te elmentél mindegyikünkhöz, hogy ezt személyesen is közöld velünk.
32/36 anonim válasza:
Ha eljössz hozzám én a képedbe is röhögök, nem csak látatlanban röhöglek ki.
33/36 anonim válasza:
Most találtam erre a kérdésre,megáll az ész!Egy átlagos kérdésen igy felhorkantak,szinte személyükben érezték sértve magukat.Az ilyen "kulturáltan"válaszolóknak nem szivesen lennék a szomszédja!Szegény kérdező, még kommentelni sem mert.
34/36 anonim válasza:
Nem félelmében nem kommentál, hanem rájött, hogy szamárságot kérdezett.
Kicsit későn kapcsolt, és most bezsebelt pár, egyébként teljesen jogos beszólást.
Megjegyzem, papír ide vagy oda, 5 év együttélés után minden közössé válik.
35/36 anonim válasza:
34-es Szamárságot sosem kérdez senki,legfeljebb azt épp nem jól tudja,azért kérdezi!Én a válaszolókat inkább nem is minősítem,megsértenék egy hasznos álatot vele! (szamarak)
36/36 anonim válasza:
Végig olvasva a válaszokat, szerintem a válaszolók írtak "baromságokat".Látszik a válaszolók "néznek de nem látnak",minden átgondolás nélkül,indulatból válaszolnak!Igaza van a kérdezőnek,sok ember szeret civakodni,mert tudja a párja nem egykönnyen menekülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!