Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem békülnek ki egymássa...

Miért nem békülnek ki egymással az emberek?

Figyelt kérdés
Ma halottak napján eszembe jutott, hogy milyen sok ember veszített el valakit aki fontos volt neki. Sajnos én is elvesztettem az anyukámat már 15 éve. De akik még itt vannak a Földön és haragban vannak egymással miért nem gondolnak arra, hogy ki tudja mi fog történni a másikkal és ők úgy váltak el,hogy haragban voltak. Sokkal jobb lenne ha mindenki kibékülne egymással és nem lennének haragban az emberek. Miért jó nekik ha nem szólnak egymáshoz? Jobb inkább a másikhoz sem szólni? 21/L
2012. nov. 1. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ez mind szép és jó. De 21 évesen fiatal vagy még ahhoz, hogy tudd az emberek milyen gonoszak tudnak lenni.

Lehet, hogy van egy réteg, akire igaz , amit írsz és feleslegesen "háborúznak". De vannak olyan emberek is, akik képesek voltak tönkre tenni egy másik család életét a pénz vagy a hatalom vagy bármi érdekében!

Az élet nem habos torta!

2012. nov. 1. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Az hogy 2 ember haragban van olyan alapból ritka, ha az egyik haragszik akkor a másiknak nincs miért. Vagy unatkozol?
2012. nov. 1. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Tudod ennek sok oka van. Pl,hogy nem csak azért haragszanak egymásra mert jól esik. Hanem pl az egyik fél bunkó vagy gonosz a másikkal. Másrészt büszkeség mindenekelőtt
2012. nov. 1. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
16%
Akkor én mit mondjak amikor csak úgy a semmi miatt elküld egy csaj a sunyiba?? Előtte minden oké aztán meg mintha ősellensége lennék :D És nem tudom megbékteni..
2012. nov. 1. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!