Miért csinálja ezt az anyám? Nem hajlandó elvinni orvoshoz.
16/F vagyok
Már számtalanszor mondtam az anyámnak mostanában, hogy el szeretnék menni kivizsgáltatni a szívemet, mert enyhe, de aggasztó tüneteket tapasztalok mostanában. (Nem fáj, de furcsa, gyenge érzés néha-néha a mellkasban, és enyhe nehézlégzés)
Erre ő mindig kitalálja, hogy nekem nincs semmi bajom, csak hipochonder vagyok, nem látszok egyáltalán betegnek, meg ilyenek. Dehát én érzem a dolgokat, én érzem, hogy valami nincs rendben, és el kéne menni orvoshoz amíg nem késő, amíg az nem történik velem, ami múltkor egy 20 éves ismerősömmel, hogy este elég rosszul lett és be kellett mennie az ügyeletre. Én ezt szeretném elkerülni, de így...
Miért nem képes az anyám elvinni kivizsgáltatni a szívemet? Miért nem hiszi el, hogy kellemetlen tüneteim vannak mostanában?
Na akkor itt az idő elkezdeni az önállósodást :))
most vagy soha.
Se vizet melegíteni, se orvoshoz menni? Hát mit tudsz egyáltalán?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
16 évesen még gyerekorvoshoz tartozol, először is menj el hozzá.
Majd ő szépen továbbit máshová ha szükséges, tulajdonképpen egyedül is elmehetsz szakrendelésre is.
a 16 éveseket már nem szokás kísérgetni mindenhova. gondolom suliba is egyedül mész.
háziorvos ad beutalót a kardiológiára, ott megnézik, h mi a bajod, és ha kórházba kell menned, akkor sztem már a szüleid is elkísérnek.
"Se vizet melegíteni, se orvoshoz menni? Hát mit tudsz egyáltalán? "
Nem feltétlen ugyanaz írta ki a 2 kérdést, de ha igen, akkor se értem, miért ez a legfontosabb?
A másikat is elolvasva-ha tényleg ugyanaz-elég szomorú, hogy a szülők ennyire elhanyagolják a gyerekeket.
Azért mert gyerek írta ki a kérdést, nem feltétlen hazudik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!