Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt az anyám?...

Miért csinálja ezt az anyám? Nem hajlandó elvinni orvoshoz.

Figyelt kérdés

16/F vagyok

Már számtalanszor mondtam az anyámnak mostanában, hogy el szeretnék menni kivizsgáltatni a szívemet, mert enyhe, de aggasztó tüneteket tapasztalok mostanában. (Nem fáj, de furcsa, gyenge érzés néha-néha a mellkasban, és enyhe nehézlégzés)

Erre ő mindig kitalálja, hogy nekem nincs semmi bajom, csak hipochonder vagyok, nem látszok egyáltalán betegnek, meg ilyenek. Dehát én érzem a dolgokat, én érzem, hogy valami nincs rendben, és el kéne menni orvoshoz amíg nem késő, amíg az nem történik velem, ami múltkor egy 20 éves ismerősömmel, hogy este elég rosszul lett és be kellett mennie az ügyeletre. Én ezt szeretném elkerülni, de így...

Miért nem képes az anyám elvinni kivizsgáltatni a szívemet? Miért nem hiszi el, hogy kellemetlen tüneteim vannak mostanában?

2013. okt. 23. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj el egyedül, és részletesen mondd el az orvosnak, miket érzel. Fog adni beutalót EKG-ra, ehhez abszolút nem kell anyukád.
2013. okt. 23. 19:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mitől is tartasz? Hogy fel kell szállnod a buszra? Mert hogy az orvosnál úgyis te fogsz beszélni, ugyanis anyád nem tudja elmondani a tüneteidet.. Először menj a háziorvoshoz, oda csak eltudsz menni... ha elküld EKG-ra, AKKOR kérd meg anyukádat hogy kísérjen el.
2013. okt. 23. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:

Na akkor itt az idő elkezdeni az önállósodást :))

most vagy soha.

2013. okt. 23. 19:59
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

Se vizet melegíteni, se orvoshoz menni? Hát mit tudsz egyáltalán?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. okt. 23. 19:59
 15/22 anonim ***** válasza:
9%
Mindenképp menj el orvoshoz! Egyébként nem lehet hogy azért nem akarja anyád hogy menj, mert tudja mi ennek az oka? Lehet hogy a családodban volt szívbeteg és abba halt bele vagy ilyesmi?
2013. okt. 23. 20:25
 16/22 anonim ***** válasza:

16 évesen még gyerekorvoshoz tartozol, először is menj el hozzá.

Majd ő szépen továbbit máshová ha szükséges, tulajdonképpen egyedül is elmehetsz szakrendelésre is.

2013. okt. 23. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
15 már elnézést, de te direkt ijesztgeted a kérdezőt, vagy tényleg ennyire gyökér vagy? Ha volt is szívbeteg 1 nem azt jelenti, hogy a kérdezőnek is az a baja, 2 valószínű nem vinné el kivizsgálni, hátha még időben tudnának segíteni rajta. De egyébként ez kizárt, de ha bármi bajod is van, pl szívritmuszavar, azt tudják kezelni. Szerintem egyébként az a legvalószínűbb, hogy bemagyarázod magadnak, elkezdesz a szívedre vagy a légzésedre figyelni és rögtön észreveszel valami furcsát. Próbáld ki akkor, amikor nem érzed ezt:). Gondolom nagyon megijedtél, amikor ez történt az ismerősöddel.
2013. okt. 23. 21:30
 18/22 anonim ***** válasza:

a 16 éveseket már nem szokás kísérgetni mindenhova. gondolom suliba is egyedül mész.

háziorvos ad beutalót a kardiológiára, ott megnézik, h mi a bajod, és ha kórházba kell menned, akkor sztem már a szüleid is elkísérnek.

2013. okt. 23. 21:50
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

"Se vizet melegíteni, se orvoshoz menni? Hát mit tudsz egyáltalán? "

Nem feltétlen ugyanaz írta ki a 2 kérdést, de ha igen, akkor se értem, miért ez a legfontosabb?

A másikat is elolvasva-ha tényleg ugyanaz-elég szomorú, hogy a szülők ennyire elhanyagolják a gyerekeket.

Azért mert gyerek írta ki a kérdést, nem feltétlen hazudik!

2013. okt. 23. 22:12
 20/22 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, elnézést, hogy ilyen bunkón fogalmaztam és legyökéreztelek (mármint a 15-ös válaszolót). Viszont tényleg jobban át kellett volna gondolni, hogy mit írsz egy olyan embernek, aki betegségtől fél.
2013. okt. 24. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!