Miért csinálja ezt az anyám? Nem hajlandó elvinni orvoshoz.
16/F vagyok
Már számtalanszor mondtam az anyámnak mostanában, hogy el szeretnék menni kivizsgáltatni a szívemet, mert enyhe, de aggasztó tüneteket tapasztalok mostanában. (Nem fáj, de furcsa, gyenge érzés néha-néha a mellkasban, és enyhe nehézlégzés)
Erre ő mindig kitalálja, hogy nekem nincs semmi bajom, csak hipochonder vagyok, nem látszok egyáltalán betegnek, meg ilyenek. Dehát én érzem a dolgokat, én érzem, hogy valami nincs rendben, és el kéne menni orvoshoz amíg nem késő, amíg az nem történik velem, ami múltkor egy 20 éves ismerősömmel, hogy este elég rosszul lett és be kellett mennie az ügyeletre. Én ezt szeretném elkerülni, de így...
Miért nem képes az anyám elvinni kivizsgáltatni a szívemet? Miért nem hiszi el, hogy kellemetlen tüneteim vannak mostanában?
Nyugodtan elmehetsz anyukád nélkül. Első körön irány a háziorvos, onnan majd ő eligazít.
Tudom, hogy nehéz és ijesztő - én ennyi idősen kollégista voltam, ha bármi bajom volt, egyedül kellett mennem, sokszor csak úgy kóvályogtam a kórházban, hogy most akkor itt mi merre hány méter. De végül is midnenhol megvizsgáltak, és mindenhol látták, hogy totál be vagyok tojva, úgyhogy kedvesek voltak.
Szóval ne aggódj, indulj neki a dolognak. Aztán utólag mondd el anyukádnak - ha jónak látod.
Nem kell hozza szulo, mehetsz egyedül is.
Szerintem egyebet nincs szervi bajod, valószínűleg dkezdodo epresszió
itt az ideje felnőni. ha ennyit nem vagy képes 16 évesen elintézni, hogy ha panaszod van akkor elmenj orvoshoz elmondani mi a bajod, akkor később még rosszabb lesz és még a postára se fogsz tudni elmenni csekket feladni, merthogy nem tudom..
mindig egyedül jártam orvoshoz, igaz anyámnak ideje sem volt kísérgetni, mert dolgozott. egyszer jött el velem, de akkor komolyabb volt a gond amire ő is kíváncsi volt, hogy mit mond az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!