Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandó anyám elfogadni, hogy sem párkapcsolatot, sem családot nem szeretnék?
Légyszi normális válaszokat! Már elegem van emiatt, hogy mindig ezen lovagol és ezzel cseszeget! Hogy lehetne vele elfogadtatni, hogy én ilyen vagyok és kész!
(19 éves vagyok és lány...)
Nekem egész más életcéljaim vannak, azt most hosszú lenne elmondani, hogy mi vezetett idáig.
Ezzel van a baja.
És jogosan kérdezi meg: mi értelme lesz így az életemnek?
Mert én az életem értelmét nem ebben látom, amit nem tud elfogadni. Hogy ő tisztességesen nevelt, tanítatott és most erre egy ilyen lánnyal kell szembesülnie...
Pisti.
Nincs jogosan kiakadva.Mindenki a saját életét éli.Nincs beleszólása senkinek.
Ha ő nem akar párkapcsolatot akkor nem akar!
Ettől ő még normális gyerek!
3! ne haragudj, ahány ember annyiféle
a középső gyerekem kedves kérdező Veled egyidős és szintén lány, ő sem akar, igaz én nem is szoktam semmit sem kérdezni, sem mondani neki, mindegyik azt csinál amit akar, az emberek és szemléletük úgyis változik, nem szólok bele
Kedves Poros Vénusz! Na, most ezzel nem értem, mire akarsz kilyukadni, tényleg.
Most, ha azt írod, hogy anyám hülye, akkor nincs igaza, ebből az jön le.
De a válaszod eleje meg gondolom arra céloz, hogy nekem nincs igazam. Egyrészt ilyen tuti nem leszek, nincs kutyám és nem csípem őket és eszem ágában sincs cigizni. Nincs amúgy semmi bajom, csak ezzel a nézetemmel lógok ki kicsit. Különben átlagembernek tartam magam, mint bárki máás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!