Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki ennyire görcsössen párkapcsolatot?
Azt vettem észre, hogy manapság már mind1, hogy ki csak könnyű legyen megszerezni és legyen csaja/pasija.
Ezekből a kapcsolatokból senki nem hiányolja az érzelmet?
Ezt valahogy nem értem, hogy lehet valaki ennyire rákattanva a témára mikor még csak nem is szerelmes.
Én pl rohadtul nem izgatom magam egy kapcsolatért.
Most jobban esik ha suli,edzés,meló után pihenni tudok és nem csak a hisztit hallgatok.
Mert nagyon sok önbizalomhiányos, jellemtelen ember van, aki attól reméli a boldogulását, hogy valaki másra támaszkodik. Férfi és nő egyaránt. A legszebb, amikor két ilyen lelkisérült ember találkozik egy párkapcsolatban...na, annak általában sosincs jó vége.
24L
Nekem érzelem nélkül nem menne egy kapcsolat.Ne azért legyen velem valaki,hogy kitöltse az űrt,se nem azért,mert mondjuk jól mutatunk együtt.
5:Ez így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!