Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik gondolkodást preferálod...

Melyik gondolkodást preferálod: elvinni az 5 éves gyereket a temetőbe mert tudnia kell ezekről a dolgokról, vagy otthon marad valakivel mert 5 évesen még pici ehhez?

Figyelt kérdés

Párom külföldön van, Mindenszentekre elvileg hazajöhet 3-4 napra. Van egy 5 éves gyerkőce (előző kapcsolatból), és arra a pár napra elhozza.

Ki szeretnénk menni a párom szüleihez a temetőbe. Nem tudom, vigyük e a gyereket majd, vagy én maradjak itthon és csak a párom menjen egyedül?

Szeretnék ott lenni a párom mellett, nem órákig lennénk ott, csak 5-10 perc (mivel másik városban van, apukám vinne el minket autóval)

De én személy szerint túl korainak találom hogy a gyereket kivigyük a temetőbe.

Szerintetek?

Nyilván a gyerek szülei megfogják ezt beszélni, de én kíváncsi vagyok mások véleményére. Köszönöm a válaszokat.

2013. okt. 20. 17:58
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 5 múlt.

Anyukámék temetővel szemben laknak, ott van eltemetve nagypapa, nagymama. Egészen pici kora óta járunk temetőbe, tudja hogy miért megyünk. Tudja, hogy aki meghal az nincs többé, a testét pedig eltemetjük.

Sajnos elvesztettünk 3 éves kora körül egy kiskutyust is, úgyhogy egészen közeli élmény volt, egyszerűen beszélgettünk róla, megértette.

Tudja hogy kell viselkedni a temetőben, nem futkározik, nem hangoskodik, és tudja hogy a sírt gondozni kell, nem lépünk rá más sírokra.

Kárára biztos nem válik, ha elviszed, végülis nem temetésre mentek, ezeket a dolgokat pedig el lehet neki mesélni, egy 5 éves már nagyfiú ehhez.

2013. okt. 29. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!