Anyukám nem fogja fel, hogy ő van elmaradva a korral és nem én kezdtem el hama pasizni, mit tegyek?
Egyszerűen nem kell az orrára kötni, ha pasizol és kész......... ez a válasz különösen tetszik... Tanítsuk csak meg hamar hazudni a kislányt, az anyja meg had kapjon otthon frász, így aztán soha többet nem fog megbízni a gyerekébe és a gyerek még maradibbnak fogja tartani az anyját. Nem rossz!!! Gratulálok!!!
Kedves már majdnem felnőtt kérdező!!!
Anyukád a te szemedben mindaddig maradinak fog tűnni, ameddig te magad anyává nem válsz. Ez van. De ameddig a maradiságával a te érdekeidet, egészségedet, jövődet szolgálja, addig próbáld meg elfogadni az aggodalmait. CSak nem szeretné ha idejekorán csalódnál, összeszednél valami fura nemi betegséget, és etleg azt, hogy leányanya légy 17 éves korodra... stb.
Légy őszinte, megbízható és meglátod mindennek megvan a maga ideje, annak is, hogy anyuád engedékenyebb legyen majd. Beszélgessetek sokat és próbáljatok arra törekedni, hogy mindketten megértsétek egymást. A MIÉRT kérdés és az erre adott őszinte válasz a legjobb alap.
utolsó válaszoló vagyok.
Ugyanezt mondd el anyukádnak is. Lehet, hogy ő meg pont amiatt szomorú, mert úgy érzi, nem szívesen hallgatnád meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!