Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem fogja fel, hogy ő...

Anyukám nem fogja fel, hogy ő van elmaradva a korral és nem én kezdtem el hama pasizni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2hónapja járok a barátommal és mikor ő eljött akkor sem szóltam anyunak,hanem apunak(és ő mondta el anyunak),mert ha elmondtam volna akkor tuti nem engedte volna meg,hogy eljöjjön így viszont apu beszélt vele. De azt se lehet mindig,hogy ő jöjjön hozzám-szerintem nekem is kellene azért néha mennem a barátomhoz,de ezt anyukám nem fogja fel.sőt.most már azt veszem észre,hogy anyukám azt se nagyon engedi,hogy a barátom eljöjjön-mert szerinte hama kezdem,meg,hogy képzelem,hogy 15évesen majd rohanok a pasimhoz meg hogy egyáltalán van pasim...háát.ezen totál kiakadok.áhh.rendeget osztálytársamnak már évek óta van barátja...csak az én anyukám van ennyire elmaradva?? Hogyan értessem meg vele,hogy nincs hama? ha vissza szólok neki akkor meg harakszik vagy még rosszabb...
2009. nov. 10. 18:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A 8.56-os anyuka vagyok ismét. Írok egy példát. A szomszéd lány aki egyébként majdnem 17 éves még soha nem vitt haza fiút. Okos, értelmes, vagány csajról van szó. Persze van barátja. Amikor apuka elvitte moziba, azon melegébe bemutatta őket egymásnak, hogy mégis lássa az apu, hogy ő kivel is múlatja az időt. Mindenre van valamilyen megoldás hidd el! Csak azt NE tedd, hogy emiatt vagy bármi más miatt nem mondasz igazat otthon. A szüleid nem akarnak Neked rosszat.
2009. nov. 11. 09:06
 32/37 anonim válasza:
100%

Egyszerűen nem kell az orrára kötni, ha pasizol és kész......... ez a válasz különösen tetszik... Tanítsuk csak meg hamar hazudni a kislányt, az anyja meg had kapjon otthon frász, így aztán soha többet nem fog megbízni a gyerekébe és a gyerek még maradibbnak fogja tartani az anyját. Nem rossz!!! Gratulálok!!!

Kedves már majdnem felnőtt kérdező!!!

Anyukád a te szemedben mindaddig maradinak fog tűnni, ameddig te magad anyává nem válsz. Ez van. De ameddig a maradiságával a te érdekeidet, egészségedet, jövődet szolgálja, addig próbáld meg elfogadni az aggodalmait. CSak nem szeretné ha idejekorán csalódnál, összeszednél valami fura nemi betegséget, és etleg azt, hogy leányanya légy 17 éves korodra... stb.

Légy őszinte, megbízható és meglátod mindennek megvan a maga ideje, annak is, hogy anyuád engedékenyebb legyen majd. Beszélgessetek sokat és próbáljatok arra törekedni, hogy mindketten megértsétek egymást. A MIÉRT kérdés és az erre adott őszinte válasz a legjobb alap.

2009. nov. 11. 11:16
 33/37 A kérdező kommentje:
Aránylag jól tanulok(4,4-es átlagom van) Az a baj,hogy nem szoktunk semmit megbeszélni vele.Néha úgy érzem,mintha nem is lenne anyukám mert ha kérdezek tőle valamit (például elmehetek-e a hétvégén a barátnőimmel szórakozni)akkor csak annyi általában a válasz,hogy: nekem mindegy, menny ha akarsz, mit bánom én, engem nem érdekel...stb. A barátnőimtől meg mindig azt hallom,hogy Ők mennyi mindent meg beszélnek az anyukájukkal,és ez olykor-olykor elég rosszul esik,mert én sose szoktam vele fiúkról,suliról vagy ilyenekről beszélgetni...
2009. nov. 11. 12:04
 34/37 anonim válasza:

utolsó válaszoló vagyok.

Ugyanezt mondd el anyukádnak is. Lehet, hogy ő meg pont amiatt szomorú, mert úgy érzi, nem szívesen hallgatnád meg.

2009. nov. 11. 12:08
 35/37 A kérdező kommentje:
hát majd megpróbálok vele beszélni egyszer...de azért Ő is "kezdeményezhetne"
2009. nov. 11. 12:34
 36/37 anonim válasza:
Igen, kezdemnyezetne... De ha egyikőtök sem kezdeményez, csak majd 2egyszer", akkor sosem fogtok. HAjrá, keress egy nyugodtabb pillanatot és beszélgess anyukáddal komolyan, hadd lepődjön meg, hogy tudsz te éretten is gondolkodni és igényed van arra, hogy komolyan beszélgessetek. Majd írj, hogy mi volt. 31/L
2009. nov. 11. 20:12
 37/37 anonim ***** válasza:
Basszus, tudod, hogy mi az az igekötő?? Tudod, amit ha az ige előtt van, akkor egybe kell vele írni! Osztálytárs egybe írandó, haragszik g-vel és a mondatok nagy bötűvel. Kizárt, hogy 5-ösöd lenne.
2009. nov. 12. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!