Anyukám nem fogja fel, hogy ő van elmaradva a korral és nem én kezdtem el hama pasizni, mit tegyek?
Tök átlagos anyukád van. Egyszerűen nem kell az orrára kötni, ha pasizol és kész. De különben veszekedhetsz is vele, 99%, hogy nem fogod meggyőzni a magad igazáról. Gondolom, ottalvás meg ilyesmi fel sem merül még, napközben meg simán tudtok találkozni úgy, hogy nem kell előre otthon bejelentened. Csak hülyeséget ne csinálj, akkor ezzel a módszerrel elkerülsz minden galibát.
Az én anyukám 18 éves koromban volt azon kiakadva, hogy a pasimmal alszom. Ma 21 vagyok és azon problémázik, hogy összeköltöztünk. Akármit csinálsz, úgyis talál valamit, amivel piszkálhat, ha akar.
Viszont az írásoddal tényleg csinálj valamit, a vesszőkkel és az egybeírás-különírással érdemes lenne egy kicsit foglalkozni.
tartsd magad a szabályaihoz és akkor anyukád is látni fogja hogy bízhat benned. Örülj neki,hogy a pasid elmehet hozzád,majd idővel te is mehetsz hozzá,de addig még bírd ki. Én 17 évesen nem mehettem a pasimhoz,csak mikor már jó pár hónapja jártunk, és akkor se aludhattam ott. Addig találkozzatok valami nyilvános helyen vagy nálatok, nem kell egyből ajtóstól rontani a házba. Még csak 2 hónapja vagytok együtt,az nem olyan hosszú idő.
21/L
Bizony korai,ráadásul sumákoltál is anyádnál.
Egyébként meg nem kell neked menni,a fiú dolga,hogy udvaroljon,aztán meg majd bemutathat a szüleinek.
Szerintem anyukáddal beszéld meg,hogy kétnaponta mehessen pár órára délutánonként a barátod.Hivatkozz arra,hogy így legalább tudja hol vagytok.És ne sumákolj többet!Lehet ezért ideges igazából,nem a pasi miatt.
Nem maradi anyukád,egyszerüen csak félt!
Bőven ráérsz még pasizni,nem maradsz le semmiről.Elöbb a
tanulás legyen számodra a legfontosabb!Ha minden képpen a barátoddal akarsz maradni,győzödj meg róla,hohy nem csak arra kellenél e neki,és menj el egy gyereknőgyógyászhoz,ahoz nem kell anyuci,de az iskolát ne hanyagold el!
Az előző vagyok!
Még csak annyit.Ha látja hogy továbbra is jók a jegyeid,talán bele nyugszik,hogy megnőlt a pici lánya! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!