Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem fogja fel, hogy ő...

Anyukám nem fogja fel, hogy ő van elmaradva a korral és nem én kezdtem el hama pasizni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2hónapja járok a barátommal és mikor ő eljött akkor sem szóltam anyunak,hanem apunak(és ő mondta el anyunak),mert ha elmondtam volna akkor tuti nem engedte volna meg,hogy eljöjjön így viszont apu beszélt vele. De azt se lehet mindig,hogy ő jöjjön hozzám-szerintem nekem is kellene azért néha mennem a barátomhoz,de ezt anyukám nem fogja fel.sőt.most már azt veszem észre,hogy anyukám azt se nagyon engedi,hogy a barátom eljöjjön-mert szerinte hama kezdem,meg,hogy képzelem,hogy 15évesen majd rohanok a pasimhoz meg hogy egyáltalán van pasim...háát.ezen totál kiakadok.áhh.rendeget osztálytársamnak már évek óta van barátja...csak az én anyukám van ennyire elmaradva?? Hogyan értessem meg vele,hogy nincs hama? ha vissza szólok neki akkor meg harakszik vagy még rosszabb...
2009. nov. 10. 18:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Tök átlagos anyukád van. Egyszerűen nem kell az orrára kötni, ha pasizol és kész. De különben veszekedhetsz is vele, 99%, hogy nem fogod meggyőzni a magad igazáról. Gondolom, ottalvás meg ilyesmi fel sem merül még, napközben meg simán tudtok találkozni úgy, hogy nem kell előre otthon bejelentened. Csak hülyeséget ne csinálj, akkor ezzel a módszerrel elkerülsz minden galibát.

Az én anyukám 18 éves koromban volt azon kiakadva, hogy a pasimmal alszom. Ma 21 vagyok és azon problémázik, hogy összeköltöztünk. Akármit csinálsz, úgyis talál valamit, amivel piszkálhat, ha akar.

Viszont az írásoddal tényleg csinálj valamit, a vesszőkkel és az egybeírás-különírással érdemes lenne egy kicsit foglalkozni.

2009. nov. 10. 20:17
 22/37 anonim ***** válasza:
hát jó. szerintem nem kezded korán a pasizást, 15 évesen, ha nem csak arra van, hogy lefeküdhess valakivel, alapvetően nem korai, hogy van egy barátod, aki neadjisten még meg is csókol...anyukádnak pedig próbáld meg megmagyarázni, hogy inkább értékelje, hogy őszinte vagy. én állandóan hazudoztam, mert nekem se akartak semmit megengedni. akkor már inkább engedje meg, hogy ott legyen a fiú, minthogy egy bokorban kössetek ki...
2009. nov. 10. 20:17
 23/37 anonim ***** válasza:

tartsd magad a szabályaihoz és akkor anyukád is látni fogja hogy bízhat benned. Örülj neki,hogy a pasid elmehet hozzád,majd idővel te is mehetsz hozzá,de addig még bírd ki. Én 17 évesen nem mehettem a pasimhoz,csak mikor már jó pár hónapja jártunk, és akkor se aludhattam ott. Addig találkozzatok valami nyilvános helyen vagy nálatok, nem kell egyből ajtóstól rontani a házba. Még csak 2 hónapja vagytok együtt,az nem olyan hosszú idő.

21/L

2009. nov. 10. 20:18
 24/37 anonim ***** válasza:
80%
Háromszor szerepel a hamar szó, mind a háromszor "r" nélkül... minden esetben a sietség miatt maradt le, mi?
2009. nov. 10. 20:25
 25/37 anonim ***** válasza:
37%

Bizony korai,ráadásul sumákoltál is anyádnál.

Egyébként meg nem kell neked menni,a fiú dolga,hogy udvaroljon,aztán meg majd bemutathat a szüleinek.

Szerintem anyukáddal beszéld meg,hogy kétnaponta mehessen pár órára délutánonként a barátod.Hivatkozz arra,hogy így legalább tudja hol vagytok.És ne sumákolj többet!Lehet ezért ideges igazából,nem a pasi miatt.

2009. nov. 10. 20:27
 26/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Itt most nem a helyesírás számít! Talán beszélek anyuval és várok még. Különben meg csak hétvégén bírunk találkozni és még akkor se mindig.
2009. nov. 10. 20:47
 27/37 anonim ***** válasza:
70%
Majd megerted ha anya leszel!Minden gyerek igy gondolja mint te es minden anya ugy gondolja minta te anyud..
2009. nov. 10. 22:52
 28/37 anonim válasza:

Nem maradi anyukád,egyszerüen csak félt!

Bőven ráérsz még pasizni,nem maradsz le semmiről.Elöbb a

tanulás legyen számodra a legfontosabb!Ha minden képpen a barátoddal akarsz maradni,győzödj meg róla,hohy nem csak arra kellenél e neki,és menj el egy gyereknőgyógyászhoz,ahoz nem kell anyuci,de az iskolát ne hanyagold el!

2009. nov. 11. 08:11
 29/37 anonim válasza:

Az előző vagyok!

Még csak annyit.Ha látja hogy továbbra is jók a jegyeid,talán bele nyugszik,hogy megnőlt a pici lánya! :)

2009. nov. 11. 08:13
 30/37 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a lányom csak 13 éves, persze nála ilyen még hála istennek nincs, bár már az osztálytársainál igen. Kicsit én is korainak tartom a dolgot. Az talán elfogadhatóbb lenne ha " külső helyszínen" találkoznátok. Mozi, koripálya, a városban séta, forró csoki. Az, hogy feljön hozzátok esetleg te hozzájuk az még erős így elsőre.
2009. nov. 11. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!