Anyukám nem fogja fel, hogy ő van elmaradva a korral és nem én kezdtem el hama pasizni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2hónapja járok a barátommal és mikor ő eljött akkor sem szóltam anyunak,hanem apunak(és ő mondta el anyunak),mert ha elmondtam volna akkor tuti nem engedte volna meg,hogy eljöjjön így viszont apu beszélt vele. De azt se lehet mindig,hogy ő jöjjön hozzám-szerintem nekem is kellene azért néha mennem a barátomhoz,de ezt anyukám nem fogja fel.sőt.most már azt veszem észre,hogy anyukám azt se nagyon engedi,hogy a barátom eljöjjön-mert szerinte hama kezdem,meg,hogy képzelem,hogy 15évesen majd rohanok a pasimhoz meg hogy egyáltalán van pasim...háát.ezen totál kiakadok.áhh.rendeget osztálytársamnak már évek óta van barátja...csak az én anyukám van ennyire elmaradva?? Hogyan értessem meg vele,hogy nincs hama? ha vissza szólok neki akkor meg harakszik vagy még rosszabb...2009. nov. 10. 18:11
2/37 anonim válasza:
Hát én 18 leszek,de az én anyám is lemaradt egy kicsit a korral. JO, hozzám a párom jöhet, amikor csak akar, de viszont én nem igazán járok.15 évesen nekem nem tudták, hogy volt barátom, de az csak olyan is volt. Nem láttam értelmét elmondani. Viszont én is ugy szoktam, hogy apummal megbeszélem a dolgokat és ő majd beszél anyummal. Szépen megkérem. De viszont nekem is kell anyummal beszélnem, ne hogy az legyen, hogy én nem mondok semmit,hogy mindent apámtol kell megtudnia.. Most az itt alvásrol velem-erről tárgyalnak majd.Beszélj anyukáddal, hogy miért nem engedi, mert az nem ok, hogy fiatal vagy,mégis csak náltok lennétek."Szem előtt vagytok".
3/37 anonim válasza:
Hát,majd ha a te gyerekednek lesz hama,te is megharagszol......
Inkább forgasd többet a könyveidet,főleg a magyart!!!!!
4/37 anonim válasza:
Olyan szó nincs hogy "hama", csak olyan hogy "hamar".
Egyébként meg kitartás, hozzá fog szokni, csak még új neki, anyukádnak te még mindig csak egy kislány vagy, nehéz elfogadnia hogy kezdesz felnőni és pasizni meg minden. De hozzá fog szokni, neked is meg kell értened hogy miért ilyen... akkor könnyebb lesz. Gondold végig.
5/37 anonim válasza:
a pasizásról nem késtél le, és ha kicsit összeszeded magad, akkor még magyarul megtanulhatsz. talán nincs még késő...
6/37 A kérdező kommentje:
szín ötösöm van magyarból,de most siettem leírni,mert annyira fel idegesített az az egész...
2009. nov. 10. 18:47
7/37 anonim válasza:
Engem 20 évesen (!)lekqrváztak a szüleim, amikor nálam aludt a pasim...
8/37 anonim válasza:
15 évesen korai a pasizás. Igaza van anyukádnak.
9/37 anonim válasza:
Az én páromat most se engedik hogy itt aludjon pedig 22 vagyok. Amúgymeg szerintem is hama kezded a pasizást.
10/37 anonim válasza:
Tipikus tinédzserkori problémák, és lázadások...
Szerintem nem maradi egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!