Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem fogja fel, hogy ő...

Anyukám nem fogja fel, hogy ő van elmaradva a korral és nem én kezdtem el hama pasizni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2hónapja járok a barátommal és mikor ő eljött akkor sem szóltam anyunak,hanem apunak(és ő mondta el anyunak),mert ha elmondtam volna akkor tuti nem engedte volna meg,hogy eljöjjön így viszont apu beszélt vele. De azt se lehet mindig,hogy ő jöjjön hozzám-szerintem nekem is kellene azért néha mennem a barátomhoz,de ezt anyukám nem fogja fel.sőt.most már azt veszem észre,hogy anyukám azt se nagyon engedi,hogy a barátom eljöjjön-mert szerinte hama kezdem,meg,hogy képzelem,hogy 15évesen majd rohanok a pasimhoz meg hogy egyáltalán van pasim...háát.ezen totál kiakadok.áhh.rendeget osztálytársamnak már évek óta van barátja...csak az én anyukám van ennyire elmaradva?? Hogyan értessem meg vele,hogy nincs hama? ha vissza szólok neki akkor meg harakszik vagy még rosszabb...
2009. nov. 10. 18:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

Nekem aztán a szüleim letörték volna a derekam, ha 15 évesen pasiztam volna, pedig én sem az őskorból származom :D

Egyáltalán csak azért "pasizol" mert az osztálytársaknak már "évek óta van"? Na ezt nem értem a mai tinikben. :( Egymást húzzák és aki kilóg a sorból az a ciki stb.

2009. nov. 10. 18:59
 12/37 A kérdező kommentje:
na.gondoltam,hogy erre gondoltok...ez csak példa volt,mert már akkor összejöttem a barátommal mikor az osztály társaimat nem is ismertem.szóval.csak példa volt!!! és szerintem meg jó pár barátnő szerint is maradi.Sőt,testvérem szerint is.
2009. nov. 10. 19:04
 13/37 anonim ***** válasza:
88%
A jópár barátnő is olyan tini,mint te, szóval ugyanúgy látja a dolgokat. Nem az ő véleményükre kell alapozni.
2009. nov. 10. 19:06
 14/37 anonim ***** válasza:
85%

alapvetően igazad van. De a szülő "dolga" valahol, hogy maradi legyen. Ezzel óvja (vagy úgy véli, hogy óvja) a gyerekét.

És igazán nézhetnéd optimistábban a helyzetedet, a legtöbb maradi szülő egyszerűen eltiltaná a 15 éves lányát a pasiktól. Örülj, hogy a faterod kevésbé maradi, és anyukádnál se feszítsd túl a húrt, mert pár évig még biztos te lennél a vesztes.

2009. nov. 10. 19:14
 15/37 A kérdező kommentje:
akkor is az.nehogy már te jobban ismerd anyut,hogy megmond..
2009. nov. 10. 19:14
 16/37 anonim ***** válasza:
89%
Adjatok már a kérdezőnek neki tetsző választ, mert kezd ingerült lenni, oszt kapunk hideget, meleget!
2009. nov. 10. 19:19
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

egyedül én adtam neki igazat és engem ba sz le...

Ki mondta, hogy nem maradi?

Hát elég fura gyerek vagy, hallod.

2009. nov. 10. 19:19
 18/37 anonim ***** válasza:
83%

Lázadó tini :) én is afféle vótam hajaj

Aztán felnőttem, dolgozni kezdtem és el kellett tartani magam. Most meg született egy kislányom.

Azt hiszem a legjobb úton haladok a "maradi anyuka" szerepkör felé. :D (jöhet a lepontozás)

2009. nov. 10. 19:27
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

jajj hát ezen a megfogalmazáson, hogy hama, én besírtam... :D

meg az első válaszolón is...

amúgy meg: én is 15 voltam, amikor pasizni kezdtem, ráadásul egy 20 éves katonával, hát voltam én ott minden, csak nagyságos kisasszony nem.... ne feleselj anyáddal, húzd meg magad, meg fog békélni, csak fura még neki, hogy a kicsi lánya hapsizik... :D te meg vigyázz magadra nagyon!!!

2009. nov. 10. 20:05
 20/37 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Szerintem eléggé korán kezdted a fiúzást.Inkább tanulj az a legfontosabb.A fiúzás ráér még :)

Komolyan mondom hogy nem értem a mai korombelieket.

De szerintem próbálj meg beszélni Anyukáddal! Hátha segít.

15/L

2009. nov. 10. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!