Anyukám nem fogja fel, hogy ő van elmaradva a korral és nem én kezdtem el hama pasizni, mit tegyek?
Nekem aztán a szüleim letörték volna a derekam, ha 15 évesen pasiztam volna, pedig én sem az őskorból származom :D
Egyáltalán csak azért "pasizol" mert az osztálytársaknak már "évek óta van"? Na ezt nem értem a mai tinikben. :( Egymást húzzák és aki kilóg a sorból az a ciki stb.
alapvetően igazad van. De a szülő "dolga" valahol, hogy maradi legyen. Ezzel óvja (vagy úgy véli, hogy óvja) a gyerekét.
És igazán nézhetnéd optimistábban a helyzetedet, a legtöbb maradi szülő egyszerűen eltiltaná a 15 éves lányát a pasiktól. Örülj, hogy a faterod kevésbé maradi, és anyukádnál se feszítsd túl a húrt, mert pár évig még biztos te lennél a vesztes.
egyedül én adtam neki igazat és engem ba sz le...
Ki mondta, hogy nem maradi?
Hát elég fura gyerek vagy, hallod.
Lázadó tini :) én is afféle vótam hajaj
Aztán felnőttem, dolgozni kezdtem és el kellett tartani magam. Most meg született egy kislányom.
Azt hiszem a legjobb úton haladok a "maradi anyuka" szerepkör felé. :D (jöhet a lepontozás)
jajj hát ezen a megfogalmazáson, hogy hama, én besírtam... :D
meg az első válaszolón is...
amúgy meg: én is 15 voltam, amikor pasizni kezdtem, ráadásul egy 20 éves katonával, hát voltam én ott minden, csak nagyságos kisasszony nem.... ne feleselj anyáddal, húzd meg magad, meg fog békélni, csak fura még neki, hogy a kicsi lánya hapsizik... :D te meg vigyázz magadra nagyon!!!
Szia!
Szerintem eléggé korán kezdted a fiúzást.Inkább tanulj az a legfontosabb.A fiúzás ráér még :)
Komolyan mondom hogy nem értem a mai korombelieket.
De szerintem próbálj meg beszélni Anyukáddal! Hátha segít.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!