A férjem folyton bántja a nővérem férjét. Hogyan beszéljek vele?
Figyelj lehet ferjed azt hiszi a szajkarateban es a ki-ha-en-nem viselkedesben rejlik a ferfiassag noveredeknel meg teljesen mashol... Irom ezt ugy hogy Parom megtudja fogni a munkat...
Nem ereznef megad biztonsagban vele... Tudod mit? En senkivel... Miota gyerekem van, senki nem ad biztonsagerzetet csak azok a targyak amik korulottem vannak Önvedelmi es foleg csaladvedelmi cellal...
En ismerem a habitusom, eloszor utok aztan kerdezek... Parom forditva! O mikor hallottuk, hogy valaki bejott hozzank, O korul akart nezni az udvaron, hogy ki zorog kint, en elengedtem a kutyakat... Ha van ott valaki majd megcsocsaljak ugy gondoltam, aztan majd leszedjuk valahogy Oket a besurranonkrol (vagy nem ha verszagot fognak)...
Nem kell hogy 200 legyen es 140 kilo... Minnel nagyobb annal nagyobbat esik... Ha a 70 kilos srac tudja mit kell tenni a biztonsaguk erdekeben akkor az is biztonsagos...
Mi a tökömért kell egyáltalán "biztonságérzetet" adnia a pasinak? Dzsungelben laktok és óránként jön egy nagymacska, ami rátok vadászik?
Ha fegyverrel támad valaki (amire azért nincs nagy esély), bárkit ki tud nyírni. Tényleg nem értem ezt a biztonságmániát... én köszönöm, biztonságban érzem magam mindenféle házigorilla nélkül is.
Akkor meg főleg, ha 200 cm.
Nem tudom h tudod magad egy olyan emberrel biztonságban érezni, aki kötekszik másokkal, persze a jóval kisebbekkel.
Lehet idővel majd te is mehetsz a levesbe.
Ez értelmes nőnek inkább kiábrándító....
Nagyképű? Én titeket érezlek inkább nagyképűnek, hiszen csak azért nem kedvelitek, mert nem olyan, mint Ti, pedig soha egy rossz szava nem is volt hozzátok...
Kiesik a balta a kezéből? Na és? Feltehetőleg van pénze megfizetni valakit, aki megcsinálja neki ugyanazt, mint a férjed. A végeredmény ugyanaz, nem? A Te férjed meg nyilván sok mindent nem tud megcsinálni, amit ő igen!
És ha a nővérednek, aki vele él, megfelel, akkor nektek mégis mi közötök van a továbbiakban ahhoz, hogy a férje milyen?
Valószínűleg a sógorodnak is megvan ennyi piszkálódás után a véleménye a férjedről... Ja, csak ő intelligensebb annál, mint hogy ő is neki álljon bunkózni. Mert igen, amit a férjed csinál, az bunkóság! Ahogy valaki már írta is előtte, a szókimondó, őszinte emberséggel csak a bunkók szoktak takarózni...
Egyébként nagyon érdekelne, hogy a férjed mivel foglalkozik.
A 16-os mindent leirt. Szerintem mutasd meg a válaszokat a férjednek hátha észhez tér. De azért te is vésd az eszedbe hogy ahogy beszéltek róla, ahogy viselkedtek az bunkóság. Ők 10 éve boldogan élnek, ti 5 éve azon ràgodtok hogy milyen a másik ember....
Remélem egy nap a növéred besokal és akkor majd ràjössz hogy neked kellett volna helyrerakni a férjecskédet.
Nyugodtan mondd meg neki, h egy igazi falusi bunkó!
1.Visszaél a termetével.
2.Okoskodik, h ő mit tud és h a másik milyen hülye hozzá, de abba nem gondol bele, h a másik lehet tud olyat, amit ő nem.
Gratulálok a párodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!