Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem folyton bántja a...

A férjem folyton bántja a nővérem férjét. Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Nekem sem a szívem csücske a srác, igaz nem mondott soha egy rossz szót sem csak egyszerűen más mint a családunk. Egy tipikus nagyvárosi úri gyerek, aki kb semmilyen férfi munkához nem ért, mi pedig egy kis városban nőttünk fel (már majdhogynem falu) vidéki szülőkkel. Az én férjem falun nőtt fel és ez mindenhogy meglátszik. Nem paraszt, csak tudja, hogy mi a munka és normálisan gondolkozik, ellenben a tesóméval, aki szerintem sose végzett fizikai munkát ezért egy kis ropi gyerek, semmi férfiasság nincs benne. Egy kis szerencsétlen fiú. Arról nem is beszélve, hogy kicsit gazdagabb családból származik és ő nem hord márkás dolgokon kívül mást. A férjem szókimondó, őszinte ember és gyakran piszkálja a gyereket, aki nem is mer vissza szólni. Tényleg nem akarom bántani mert egy rossz szava nem volt hozzám soha de ezek tények. A szüleim is így gondolják. A nővéremnek már majdnem 10 éve megvan, nekem meg csak 5 és az én férjemet szinte első perctől kezdve kedvelik a szüleim. Szeretném ha nem piszkálódással telnének az ilyen családi összejövetelek, ezért beszélgettem vele kicsit, hogy próbáljon meg visszavenni de legutóbb is ugyanaz volt. Holnap megint ott lesz mindenki. Mit tegyek?
2013. okt. 12. 08:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Persze, tudhatja. Na de neki még a balta is kiesik a kezéből. Tudom, hogy nem nekem kell, de én nem érezném magam biztonságban mellette.
2013. okt. 12. 08:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy a férfiasság és az emberség ismérve az, ha valaki tud baltával vágni ezt-azt?
2013. okt. 12. 08:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj lehet ferjed azt hiszi a szajkarateban es a ki-ha-en-nem viselkedesben rejlik a ferfiassag noveredeknel meg teljesen mashol... Irom ezt ugy hogy Parom megtudja fogni a munkat...

Nem ereznef megad biztonsagban vele... Tudod mit? En senkivel... Miota gyerekem van, senki nem ad biztonsagerzetet csak azok a targyak amik korulottem vannak Önvedelmi es foleg csaladvedelmi cellal...

En ismerem a habitusom, eloszor utok aztan kerdezek... Parom forditva! O mikor hallottuk, hogy valaki bejott hozzank, O korul akart nezni az udvaron, hogy ki zorog kint, en elengedtem a kutyakat... Ha van ott valaki majd megcsocsaljak ugy gondoltam, aztan majd leszedjuk valahogy Oket a besurranonkrol (vagy nem ha verszagot fognak)...

Nem kell hogy 200 legyen es 140 kilo... Minnel nagyobb annal nagyobbat esik... Ha a 70 kilos srac tudja mit kell tenni a biztonsaguk erdekeben akkor az is biztonsagos...

2013. okt. 12. 08:56
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

Mi a tökömért kell egyáltalán "biztonságérzetet" adnia a pasinak? Dzsungelben laktok és óránként jön egy nagymacska, ami rátok vadászik?

Ha fegyverrel támad valaki (amire azért nincs nagy esély), bárkit ki tud nyírni. Tényleg nem értem ezt a biztonságmániát... én köszönöm, biztonságban érzem magam mindenféle házigorilla nélkül is.

2013. okt. 12. 09:04
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg főleg, ha 200 cm.

Nem tudom h tudod magad egy olyan emberrel biztonságban érezni, aki kötekszik másokkal, persze a jóval kisebbekkel.

Lehet idővel majd te is mehetsz a levesbe.

Ez értelmes nőnek inkább kiábrándító....

2013. okt. 12. 09:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyképű? Én titeket érezlek inkább nagyképűnek, hiszen csak azért nem kedvelitek, mert nem olyan, mint Ti, pedig soha egy rossz szava nem is volt hozzátok...

Kiesik a balta a kezéből? Na és? Feltehetőleg van pénze megfizetni valakit, aki megcsinálja neki ugyanazt, mint a férjed. A végeredmény ugyanaz, nem? A Te férjed meg nyilván sok mindent nem tud megcsinálni, amit ő igen!

És ha a nővérednek, aki vele él, megfelel, akkor nektek mégis mi közötök van a továbbiakban ahhoz, hogy a férje milyen?

Valószínűleg a sógorodnak is megvan ennyi piszkálódás után a véleménye a férjedről... Ja, csak ő intelligensebb annál, mint hogy ő is neki álljon bunkózni. Mert igen, amit a férjed csinál, az bunkóság! Ahogy valaki már írta is előtte, a szókimondó, őszinte emberséggel csak a bunkók szoktak takarózni...

Egyébként nagyon érdekelne, hogy a férjed mivel foglalkozik.

2013. okt. 12. 09:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A 16-os mindent leirt. Szerintem mutasd meg a válaszokat a férjednek hátha észhez tér. De azért te is vésd az eszedbe hogy ahogy beszéltek róla, ahogy viselkedtek az bunkóság. Ők 10 éve boldogan élnek, ti 5 éve azon ràgodtok hogy milyen a másik ember....

Remélem egy nap a növéred besokal és akkor majd ràjössz hogy neked kellett volna helyrerakni a férjecskédet.

2013. okt. 12. 09:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan mondd meg neki, h egy igazi falusi bunkó!

1.Visszaél a termetével.

2.Okoskodik, h ő mit tud és h a másik milyen hülye hozzá, de abba nem gondol bele, h a másik lehet tud olyat, amit ő nem.

Gratulálok a párodhoz!

2013. okt. 12. 09:31
 19/25 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyet felénk nem szókimondónak hívják, hanem egy büdös parasztnak, akinek a rendkívül magasröptű véleményére abszolút senki nem kíváncsi. Ő mit tud felmutatni azon kívül, hogy nagyon ügyesen tud kapálni?
2013. okt. 12. 09:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy nem szól vissza, egy ilyen buta, bunkó embernek minek? Addig jut el az agya, hogy ő 200 cm és fel tud emelni egy baltát a másik meg nem, úgyhogy lehet piszkálni. Mivel van annyi esze, hogy magára se veszi, nem foglalkozik veletek, még beképzeltnek is tartjátok. Vicces, hogy ti hőbörögtök rajta, ő meg egy legyintéssel elintézi.
2013. okt. 12. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!