Én beszéljek vele szerintetek vagy a párom, hogy elhiggye?
Elég hülye helyzetbe kerültem. Van egy exem akitől van egy kisfiam. Jóban vagyunk vele és a barátnőjével. Az történt nemrég hogy előkerült pár régi kép, kisfiammal, párommal nézegettük őket. Volt egy összebújós kép rólam és az exemről. Bár nem féltékeny típus a párom, de azért összenéztünk, végül elütöttük egy poénnal. Mondtam neki, hogy ezt inkább ne a családi képek között tartsuk, kitettem, majd elkallódott, utána nem is jutott eszembe.
Tegnapi nap folyamán az exem barátnője a kisfiamért jött. Tudni kell, hogy be van gipszelve az egyik kezem lábam és lábam (nagyon szerencsétlenül estem el) így eléggé magatehetetlen vagyok. A páromnak tegnap reggel el kellett utazni, húgom/anyukám/barátnőm felváltva ápol, de akkor éppen egyik sem volt ott. Exem barátnője mondta hogy segít. Bevetette az ágyat is, utána láthatóan rossz kedve lett. Sietett is, elég gyorsan elvitte utána a fiamat. Ma húgom észrevette, hogy az ágylábánál van az a bizonyos fotó. Szóval úgy néz ki ezt látta meg, és emiatt volt olyan amilyen. Persze nem biztos, csak logikus. Nem tudom mit gondol, hogy én nézegetem itt magányomban míg a párom nincs itthon:) vagy csak maga a kép bosszantja. Bár nem hinném látott már rólunk többet, hisz gyerekkel közös képünk sok van. Olyan is van ami szakításunk óta készült, még ő is készített hármunkról a kisfiam szülinapján. Mondjuk az igaz, hogy az más, ha ketten vagyunk ölelkezve.
Nem tudom mit mondjak neki. Kérdezzek rá, hogy látta-e vagy sem. Jó a viszonyunk nem akarom, hogy emiatt tönkremenjen, de lehet csak félreértek valamit, vagy magyarázkodásnak venné. Esetleg mondjam meg a páromnak, hogy mondja el majd ha hazajön neki, hogyan történt? Azt csak gondolná, hogy ő nem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!