Komoly kapcsolatot tonkretehet-e a sporthoz valo viszony?
Ne haragudj, de te nem a sporthoz kötődsz, hanem a TV-hez, nagy különbség.
Leírhatnád, hogy mit dolgozol, mert egy dolgozó, önálló háztartásban élő embernek nincs annyi ideje, hogy 3-4 órát a TV előtt üljön minden nap.
Együtt éltek? Mióta vagytok együtt?
Napi két meccs, az 3 óra. Hazaérsz mondjuk fél 5-kor, (feltéve, ha 4-ig dolgozol), lezuhanyzol, eszel, 5-től 8-ig pedig meccset nézel? 10-kor meg mentek aludni, ami azt jelenti, hogy 2 órád van a nődre, és 3 óra a meccsekre, feltéve, ha a pároddal töltött időt nem ritkítja meg más tennivaló... Ezt szerintem kevesen viselik el.
Ha tényleg szeretitek egymást, kössetek kompromisszumot. Mondjuk megnézel minden második nap egy meccset, ő pedig addig tud melletted feküdni, és úgy olvasni. Vagy valami, mert ha így folytatod, le fog lépni.
Szerintem még ennyi ideje sincs egyben a barátnőjére, mert a meccsek ugyebár nem akkor kezdődnek, amikor leül az ember a tv elé :)
Most már engem is érdekelne, mit dolgozik a Kérdező, és együtt élnek-e.
Elárulod nekünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!