Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy évekig fenntartott viszony...

Egy évekig fenntartott viszony mögött biztosan vannak érzelmek is?

Figyelt kérdés
Sógoromnak évek óta - több, mint két éve - van viszonya egy nővel, most derült ki nemrég. Azt mondja, hogy nem érez semmit iránta, csak az eszméletlen jó szex miatt vannak együtt néha. Igaz lehet?
2013. aug. 24. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Miért is fontos ez? Ha nem szereti, csak dugja az jobb?
2013. aug. 24. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
igen. Van ilyen.
2013. aug. 24. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kellenek érzelmek ahhoz, hogy valakinek a házasságán kívül viszonya legyen. Ha neki fontos a szex és otthon nem kapja meg, akkor bőven elég lehet annyi ok, hogy jó a szex a szeretőjével.
2013. aug. 24. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én írtam volna ki... Szerintem ez egy nagyon nehéz kérdés. Mi van, ha a szexet is megkapja otthon, csak valami pluszra vágyik? Mi van, ha szimplán hűtlen alkat? Aki szeret, nem csal meg. Akkor sem, ha áll a farka...
2013. aug. 24. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Mégis miféle érzései lehetnének egy olyan nő felé, akit több éven át "belekényszerített" az ürítőzsák szerepébe? Munka után felugrik a csajhoz beleürít, majd hazamegy, otthon a feleségével összebújva alszik, miközben a luvnya egyedül vergődik... Én nem ilyennek képzelem a szerelmes férfit, ha valódi érzései lennének, akkor nem tette volna ki ennek a megalázó helyzetnek azt a nőt. Biztos jó vele az ingyenszex, ennyi, ezért jár vissza hozzá. A jó prostiknak is visszajáró kuncsaftjaik vannak, itt meg még fizetni sem kell, a hülyének is megéri.
2013. aug. 24. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom elképzelni. Évek alatt valamilyen szintű érzelmek biztosan kialakulnak.
2013. aug. 25. 06:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Na akkor álljon meg a menet és tegyünk egy hatalmas EGYENLŐSÉG JEL ÁTHÚZVA feliratot a FÉRFIAK ÉS A NŐK közé.

Igen, a férfiak képesek szerelem nélkül szexelni sokkal könnyebben és hosszú távú kapcsolatot is fenntartani enélkül.

Igen, a nők számára sokkal elképzelhetetlenebb, hogy úgy szexeljenek valakivel, hogy nem éreznek iránta valamit, ha mást nem legalább szimpátiát.

A férfiak a legnagyobb (női) ellenségükkel is szexelnének, ha szexről lenne szó.

A nők el sem tudják képzelni ezt a lehetőséget, ahogy a férfiak sem azt, hogy a szexhez feltétlenül kell valamilyen érzelmi kapcsolat (akár szimpátia).

Mindezeket általánosságban mondom, ami igaz az emberek többségére, de lehetnek kivételek.

Ennek ellenére valahogy úgy érzem a női válaszolók mondták azt, hogy biztos érez valamit, a férfiak pedig hogy nem biztos.

Ja, ha még nem mondtam volna, szerintem sem érez semmit a férfi ez esetben :)

2013. aug. 25. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
No és egy több mint 10 éves viszony esetén..?? Nos?
2013. aug. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!