Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan amit soha nem tudsz...

Van olyan amit soha nem tudsz megbocsájtani anyukádnak, és a testvérednek?

Figyelt kérdés
Anyukám mindenbe bele szólt, és szól. Testvérem több mint tíz éve nem dolgozik, szüleim tartották el. Apukám meghalt, már csak anyukám tartja el. Mindenbe ők akarnak dönteni. Élem a saját életem, külön. Ahol lehet mindenbe próbálnak keresztbe tenni nekem.

#családi viszony #családi iszony
2013. júl. 23. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Mintha én lennék. Bár van apám, de mindent tilt amit szeretnék, lenéz stb.. anyám mindent helyettem akar csinálni és nem képes felfogni, hogy pár dolgot én nem akarok megtenni, ő ennek ellenére megteszi .. utálom a családom
2013. júl. 23. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy van még egy olyan család mint az enyém. Naaaagyon meg lepődtem. Ezek szerint nem vagyok egyedül :)
2013. júl. 23. 22:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok a családommal ahogy te, küzdök is velük mindig. Nem hagyom magam.
2013. júl. 23. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Tehát a kérdés, ha nektek ennyire rossz, és csak belepiszkálnak az életetekbe, akkor miért nem szakítottátok meg már rég a kapcsolatot velük? De most komolyan!
2013. júl. 23. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok, 21 éves , 17 éves koromban elköltöztem itthonról, de sajnos most padlóra kerültem anyagilag és lelkileg és csak haza tudtam jönni , bár itt még jobban terrorizálnak lelkileg,de pár hét múlva újra elköltözöm
2013. júl. 23. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Sose fogom elfelejteni,mikor 14 évesen egy eltévedés közben azt vágta a fejemhez hogy bárcsak döglenék meg
2013. júl. 24. 04:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyám alkoholizmusa tönkre tette a gyerekkorom, a testvéreim mi dig csak ugrodeszkának néznek. De szerencsére elég messzire költöztem tőlük.
2013. júl. 24. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
A testvéremnek azt, hogy nem akar a saját lábára állni és 24 évesen még mindig a szüleimen élősködik, anyámnak azt, hogy ezt hagyja és hogy nem vált el az alkoholista és lusta apámtól...
2013. júl. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!