Komoly kapcsolatot tonkretehet-e a sporthoz valo viszony?
Együtt éltek?
Ha nem, akkor ne olyankor nézz meccset,amikor vele vagy. Ennyi.
Ha igen, akkor amíg eljutottatok eddig a pontig(gondolom, remélem nem 2 hét után költöztetek össze), erről be kellett volna számolnod a párodnak.
Amúgy hány meccsről van szó? Napi 3-4 az már 4,5-6 óra, az már tetemes idő, ami helyett főzhetnél egy vacsit(ha jól érzem, te vagy a lány), vagy romantikázhatnál vele.
Füstölő,gyertyafény, egy romantikus film, popcorn és közben/utána egy összebujás csodákat tud művelni...
Ez nem sporthoz való viszony, hanem a TV-hez való....
Egy meccs másfél óra...te megnézel pár meccset? mégis mennyit?
Szerintem nincs igazad, neked ebből áll az életed, ok, rendben, de minek ehhez társ?
Én már rég otthagytalak volna, ilyen társ nem kéne.
Nyilván nem beszélget veled, mert a meccs közben vélhetően hozzád sem lehet szólni.
De még ha nem is így van, én sem szívesen beszélgetek olyan emberrel, aki közben tévét néz, mert az azt sugallja, hogy "jól van, mondjad kisbarátom, de nem igazán érdekel"
Kössetek kompromisszumot. Te napi egy meccset nézel csak meg (jelzem szerencsés vagy, hogy van másfél órád csak úgy ülni egy helyben hétköznap), a barátnőd pedig ezért nem pampog.
Viszont azon is elgondolkodhatnál, hogy az hogyan esik barátnődnek, hogy te döglesz a tv előtt, ő meg pakol, rendet rak, mosogat, főz, mos, tereget, stb.
Ha ezekbe neked is be kellene szállnod, mindjárt kevesebb időd lenne meccsezgetni.
Próbáljátok meg így, hogy te is csinálsz házimunkát. Az eltereli a figyelmed.
Valamit változtatnod kell, nem élheted ugyanazt az életet valakivel együttélve, mint amit egyedül kialakítottál magadnak. Új szokások, alkalmazkodás szükséges. Ha ezt nem vagy hajlandó elfogadni, akkor egyelőre neked még kapcsolat sem kell, nemhogy összeköltözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!