Megszakítanátok a kapcsolatot a születiekkel a párotok kérésére?
Figyelt kérdés
Sohasem értettem, hogy a szüleim miért gyűlölik a férjem, mert okot szerintem soha nem adott rá, de most ráfogták, hogy felgyújtotta a gabonaszárogatójukat és ezzel átlépték szegény férjem ingerküszöbét, mert a rendőrségen kötött ki miattuk ártatlanul. Azt szeretné, ha semmi közünk nem lenne többé a szüleimhez, ezért meg kell szakítanom velük a kapcsolatot, vagy ha nem, akkor elhagy. Nagyon haragszom a szüleimre, de szeretem is őket, ezért nem tudom, hogy mitévő legyek!2013. okt. 2. 11:39
41/43 anonim válasza:
Nem a párom miatt, hanem saját magam miatt szakítanám meg velük a kapcsolatot. Nem félsz, hogy ha ilyeneket megengednek maguknak normális emberekkel szemben, akkor téged is behúzhatnak bármikor a csőbe?
42/43 A kérdező kommentje:
A szüleim jöttek bocsánatot kérni, kétszer is, de a férjem ehajtotta őket és most zaklatásért akar feljelentést tenni. Én még mindig nem látogathatom őket.
2013. okt. 24. 10:10
43/43 anonim válasza:
Kérdező (#42, egy hónap sem telt el a kérdésed kiírása óta, szinte biztos, hogy nem ment le még egy tárgyalás se a #15-ben említett feljelentés óta... miért hinné el a férjed, vagy miért hiszed el Te magad, hogy tényleg megbánták a bűneiket, és tényleg átértékelnék a kapcsolatot, és nem csak arról szól a dolog, hogy megúszni akarják a hamis vád vagy rágalmazás miatt megérdemelt büntetésüket, hogy aztán a becsület LÁTSZATÁVAL ott folytathassák a piszkoskodásaikat néhány hónap múlva, ahol felfüggesztették? Biztos, hogy nem arra akarják rávenni a férjed (személyesen, vagy rajtad keresztül) hogy vonja vissza a feljelentést ellenük? Biztos, hogy ha te beszélnél velük, annak nem az lenne a vége, hogy a férjed erre akarnád rávenni, mert "jajj, szegény szüleim"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!