Megszakítanátok a kapcsolatot a születiekkel a párotok kérésére?
Figyelt kérdés
Sohasem értettem, hogy a szüleim miért gyűlölik a férjem, mert okot szerintem soha nem adott rá, de most ráfogták, hogy felgyújtotta a gabonaszárogatójukat és ezzel átlépték szegény férjem ingerküszöbét, mert a rendőrségen kötött ki miattuk ártatlanul. Azt szeretné, ha semmi közünk nem lenne többé a szüleimhez, ezért meg kell szakítanom velük a kapcsolatot, vagy ha nem, akkor elhagy. Nagyon haragszom a szüleimre, de szeretem is őket, ezért nem tudom, hogy mitévő legyek!2013. okt. 2. 11:39
11/43 anonim válasza:
Ha a szüleim így viszonyulnának a férjemhez minden ok nélkül (márpedig elmondásod szerint nálatok ez a helyzet), akkor el sem jutottunk volna oda, hogy ezt kérje tőlem. Magamtól szakítottam volna meg a kapcsolatot.
12/43 anonim válasza:
De hogy kötött ki a rendőrségen? Csak úgy meg lehet gyanúsítani valakit, akit nem bírok?
13/43 anonim válasza:
Majd 10 oldal múlva úgyis kiderül, hogy a férjed sem egy kisangyal és van okuk utálni.
14/43 anonim válasza:
Nem, nem szakítanám meg a kapcsolatot, emiatt. Ha van valami más nyomós indok, esetleg. De megmondanám a szülőknek, hogy bármit csinálnak, nem fogok elválni, vagy elfogadják, vagy ritkulnak a látogatások, a férjem meg nem fog velük találkozni többet és örüljenek, hogy nem lettek feljelentve rágalmazásért.
15/43 A kérdező kommentje:
Fel lettek jelentve.
2013. okt. 2. 11:58
16/43 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a férjemet választanám. Ha ilyen idióták a szüleim, hiába ők neveltek fel, nem tartanék velük kapcsolatot.
17/43 anonim válasza:
Kérdező (#15) helyes. És legalább látni rajtuk hogy elgondolkodtak, vagy mutatnak valami megbánás-félét?
18/43 anonim válasza:
Azért gondold végig, ha a férjeddel szétmentek, nem marad senkid!
19/43 anonim válasza:
Nem tudom, elég sz.r helyzet. A szüleimre is haragudnék, mert nem képesek a boldogságomat és a nyugodt életemet előtérbe helyezni az elveik miatt és a páromra is haragudnék, mert választásra kényszerít, különben elhagy...
20/43 anonim válasza:
Nem. Senkinek nem engedem meg, hogy beleszóljon a kapcsolataimba, és hogy tartom-e valakivel, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!